Közlemény Közlemény a Hajósinasról

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 23.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ahoj Kalózok!

  Nagyon sokan jeleztétek felénk, hogy hiányoljátok a játékból a Hajósinast és az azzal járó gyorsabb újratöltési időt. Számos játékosnak még maradt hajósinasa, többeknek viszont nem, ami hátrányba hozta ez utóbbi játékosokat.

  Sokat beszélgettünk erről a témáról, és megértjük az elégedetlenségeteket. Szóval, miért is távolítottuk el a Hajósinast a játékból úgy, hogy nem ajánlottunk mást helyette? A válasz a következő: az ütemtervünk szerint az új tehetségek elkészültek volna addigra, mikor a Hajósinast eltávolítottuk volna a játékból. Sajnos nem készült el időre a fejlesztés, így történhetett meg az, hogy újratöltési sebességet vesztettetek.
  Amikor rádöbbentünk, hogy több időre lesz szükségünk, először is információra volt szükségünk Tőletek, hogy megtudjuk, hogyan kellene kezelnünk ezt az esetet. A visszajelzéseitek alapján, és amiatt, hogy az új tehetségek elkészítéséhez időre van szükségünk az alábbi döntést hoztuk:

  A Hajósinast újra elérhetővé tesszük a játékban addig, ameddig az új tehetségek el nem készülnek, és azok be nem kerülnek a játékba. Az új tehetségeknek köszönhetően stratégiailag megtervezhetitek, mire van szükségetek - beleértve az újratöltési sebességet is.

  Egy fontos megjegyzés: a Hajósinas teljesen el lesz távolítva minden accountról, amint az új tehetségek bekerülnek a játékba. Mindaddig a Hajósinas elérhető lesz a feketepiacon időről időre, így azt meg tudjátok vásárolni, hogy élvezhessétek az újratöltési sebesség adta előnyöket. Ne feledjétek azt sem, hogy a Hajósinas legfeljebb 30 napra vásárolható meg.

  Köszönjük a visszajelzéseiteket, hogy elküldtétek nekünk. Informálni fogunk benneteket, amint híreket tudunk mondani arról, mikor kerülnek be az új tehetségek a játékba.

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.