Javaslat Közvélemény kutatás (MMORPG) nyerési eséllyel 2015.

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Bringing, témanyitás ideje: 15.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Bringing

  Bringing Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Lassan hagyományt teremtve minden évben megkapják a Bigpoint játékosai az esélyt, egy kérdőív kitöltésével való nyereményre.

  Tavaly nagy büszkeséggel jelenthettük be, hogy a díjazott egy Bigpoint játékos volt. Így csak bíztatni tudlak Titeket az újabb kitöltésre.


  A kutatást ezúttal is Froman Richárd, a JátékosLét Kutatóközpont vezetője készítette. Az alábbiakban idézem a felhívását:  "Kedves Játékosok!

  A JátékosLét Kutatóközpont (http://www.jatekoslet.hu/page.php?26) - a GameStar magazinnal közösen: http://www.gamestar.hu/jatekoslet-kerdoiv-2015-gamer-kutatas.html - december 11-én elindította a 2015. évi. országos online játékos felmérését (5. JátékosLét Kutatást).

  A kérdőívet kitöltők között 100.000 forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. A tavalyi, 2014. évi felmérés nyerteséről itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.46

  Kapcsolódó jó hír, hogy a tavalyi, 2014. évi JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.3), ill további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain (www.facebook.com/jatekkutatas, www.facebook.com/jatekoslet) olvashatsz.

  Nagyon köszönjük az eddigi részvételeteket (a 4 év során több mint 25.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba!), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a digitális/online játékok pozitív megítélése sokat javuljon!

  Ha az idei, 2015. évi kérdőív kitöltésében (is) részt kívánsz venni, kattints az alábbi linkre!:

  http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/783987267

  Köszönettel:

  Fromann Richárd
  JátékosLét Kutatóközpont vezetője"
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása