Javaslat Közvélemény kutatás (MMORPG) nyerési eséllyel 2016

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 13.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Seafight

  Sziasztok!

  Lassan hagyományt teremtve minden évben megkapják a Bigpoint játékosai az esélyt egy kérdőív kitöltésével való nyereményre.

  A kutatást ezúttal is Fromann Richárd, a JátékosLét Kutatóközpont vezetője készítette. Az alábbiakban idézem a felhívását:

  "Kedves Játékosok!

  A JátékosLét Kutatóközpont - a GameStar magazinnal közösen: http://www.gamestar.hu/extralife/jatekoslet-kutatas-2016-221898.html - december 18-án elindította a 2016. évi országos online játékos felmérését (6. JátékosLét Kutatást).

  A kérdőívet kitöltők között 100.000 forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. A 2015. évi felmérés nyerteséről itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.61

  Kapcsolódó jó hír, hogy a 2015. évi JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.4), ill további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain (www.facebook.com/jatekkutatas, www.facebook.com/jatekoslet) olvashatsz.

  Nagyon köszönjük az eddigi részvételeteket (az 5 év során több mint 30.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba!), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a digitális/online játékok pozitív megítélése sokat javuljon!

  Ha a 6. JátékosLét kérdőív kitöltésében (is) részt kívánsz venni, kattints az alábbi linkre:

  http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/849467632

  Köszönettel:
  Fromann Richárd"
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása