Közlemény Közvélemény kutatás (MMORPG) nyerési eséllyel

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Bringing, témanyitás ideje: 25.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Bringing

  Bringing Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!


  Talán már többen is emlékeztek arra, hogy az utóbbi pár évben lehetőség volt egy, az online játékokkal kapcsolatos kutatásban történő részvételre.

  A kutatást ezúttal is Froman Richárd, immár JátékosLét Kutatóközpont vezetője készítette. Az alábbiakban idézem a felhívását:  "Kedves Játékosok!  A JátékosLét Kutatóközpont (www.jatekoslet.hu) - a GameStar magazinnal közösen: http://www.gamestar.hu/jatekoslet-kerdoiv-kutatas-576-nyeremeny.html - november 1-én elindította a 2014. évi. országos online játékos felmérését (4. JátékosLét Kutatást). A kérdőívet kitöltők között 100.000 forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. Eddig (pár nap alatt) már több mint 3.500 játékos töltötte ki a kérdőívet!  Kapcsolódó újdonság, hogy a tavalyi, 2013. évi JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (www.jatekkutatas.hu/page.php?23.2), ill további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalán (www.facebook.com/jatekkutatas) olvashatsz.  Ha az idei, 2014. évi kérdőív kitöltésében (is) részt kívánsz venni, kattints az alábbi linkre.  http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/738476011  Köszönettel:


  Fromann Richárd


  JátékosLét Kutatóközpont vezetője"
   
  xenon-HUN kedveli ezt.
 2. Bringing

  Bringing Utánpótlás-írogató

  Kedves Kalózok!

  Rendkívüli örömmel jelentem be a következőt a felméréssel kapcsolatban:

  December végén lezárták ezen fent említett kérdőívet, megtörtént a sorsolás is. És egy kedves Farmerama játékosunk nyerte meg a főnyereményt, közel 8.000 kitöltő online játékos közül! :)

  A JátékosLét Kutatóközpont egy interjút is készített "Bobbal", amelyet itt olvashattok:

  http://jatekoslet.hu/news.php?extend.47

  Ezúton is gratulálunk a szerencsés nyertesnek az egész Bigpoint nevében is, és már várjuk a következő lehetőséget a kérdőívek és nyeremények megnyerésének esélyére.

  ;)

  Üdvözlettel:

  A Bigpoint csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása