Konfiguráció váltás

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: .*Sirius*., témanyitás ideje: 25.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Mióta az ékköves szisztéma és a több hajókonfigurálás lehetősége bejött, nyilván sokan használunk több, különböző ékkővel felszerelt hajót az adott célnak legjobban megfelelő bástya és házi kedvenc konfigurációval. A problémám csak annyi, hogy ha pl. a szigonyozásra beállt hajómat megtámadják, nem lehet a "harci" hajóra és konfigurációra átváltani - ez elég nagy hátrány.
    Szerintem jobb lenne, ha támadás alatt is változtathatnánk a fenti beállításokat.

2. Dr.Martens

Dr.Martens Utánpótlás-írogató

Nem támogatom :)

dudka1 kedveli ezt.
  3. -HiTmaN1-

-HiTmaN1- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! mint korábban írtram meg vagyok elégedve a térkép változással!De szeretnék a tisztán látás érdekébe ha a fejlesztők itt a Fórumon 1 a próbákat és a vizsgákat értetőbb módon vázolni!!Szerintem mint ötlet támogatható lenne !

Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  4. Apolló

Apolló Fórumőrült

Az ismertetők frissítése folyamatban. A hétvégén tervezzük aktualizálni. Addig kis türelmet kérünk.

5. Én annak is örülnék, ha ezt a váltást egyszerűbb megoldással lehetne intézni, ha támadás alatt nem is, de legalább gyorsan!

6. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Szia! A gyors váltás még csak hagyján;én pl. rögzítem a tengertérképen a "kedvenc"-eket, benne a két hajómmal és az ezekhez tartozó három hajókonfigurációval (az ablak tetején összecsukva még helyet sem foglal), így tényleg pillanatok alatt váltok - már ha lehet...