Kritikus sebzés csökkenése

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: avalon_msz, témanyitás ideje: 21.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Gallardo

  Gallardo Rutinos

  Ha már itt tartunk így se teljesen kerek ott van a szörny esete és még sorolhatnánk a végtelenségig de amire kííváncsi voltam az számomra kerek lett :)
   
 2. Vörös-Kalóz-HUN

  Vörös-Kalóz-HUN Fórum-zöldfülű

  en nem vettem fenyes csovet, se semmit ami megnovelhette volna a lovesem, de a kritikusom nekem is kisebb 1k-1200 al...
   
 3. adella90Go®

  adella90Go® Junior szaki

  Sziasztok!
  Ez a kérdés lehet nem ide tartozik, de egy próbát megér.
  Az lenne a problémám, hogy a sebzésem és a védelmem nem a kellő képen működik. pl ugyanolyan játékosra, mint én lövök 22 ezret ő viszont 26 ezret lő rám majdnem max védelemre 15%-os szörny10%-os táp ködfal... neki viszont gyengébb volt a védelme még szörny se volt fenn és még is kevesebbet lőttem rá ez miért van?
   
 4. ***Jani***

  ***Jani*** Junior szaki

  Még mindig nem rendesen működik a kritikus sebzés, egyáltalán tudja valaki, hogy miért??!
  Most a krit sebzés növelő kő vagy a 60-as ágyúk által nyújtott +krit sebzés nem működik megfelelően?
   
 5. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia!
  A sebzést több tényező is befolyásolja. Az, hogy te kisebbet sebzel egy játékosra max. védelem mellett, ha ténylegesen ugyan olyan védelme van, nem csak a védelem befolyásolja, hanem a sebzés is, lehetséges nála azon több fejlesztés van már, mint nálad.
  A szörny meg ráadásul nem is mondható önmagában max. védelemnek. Neki lehet esetleg Aventurin ékkő a védelmen, Agwe pajzsa tehetség, Vudukáprázat bástyán.
  Tehetségekről ITT olvashatsz, Bástyáról pedig ITT találsz ismertetőt és ne csak a védelmet nézd, hanem a sebzést is.
  Az sem mindegy, kinek milyen ágyúi vannak (mennyisége is számít), hozzá sámán, lőszer, szóval elég sok dolog befolyásolhatja.
   
 6. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ez csak egy feltételezés volt, nem pedig bizonyított tény, hogy így van. Bár jobban belegondolva ezt a kérdést gyorsan lelehet zárni. A múlthéten sokat dolgoztak, sok hibát javítottak. Attól hogy csökkent a sebzésed nem feltétlen most rossz a rendszer, lehet már előtte volt rossz mikor nagyobbat lőttél! Bár érdekes, mert a 2-3 héttel ezelőtti "hirtelen" kritikus sebzés növekedésre senki nem panaszkodott :D Márpedig ilyen is volt...
   
 7. Craftboy.

  Craftboy. Utánpótlás-írogató

  Mitől függ a Kritikus Találati Esély és a Kritikus sebzés? Olyen mintha az ekkövek nem lennének rá hatással, csak az ágyúk.
   

Az oldal megosztása