KÜLÖNLEGES TÁRGYAK PIACTÉR

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Milkaaaaaa, témanyitás ideje: 11.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ez egy nyilvános fórum, bárki hozzászólhat a témákhoz ha regisztrált, így ne legyen gond ha valaki más is reagált a hozzászólásaidra. Ha nem szeretnéd akkor más lehetőséget kell találnod a beszélgetésre.

De akkor pontot is tennék a téma végére! Nincs különleges tárgyak mert tudjuk mi van vele, bár ettől még továbbra is igaz, hogy a HH és MHH rendelési akció. Semmi több, ha tetszik ha nem. Fekete piac nincs bár lehetne, amire azonban nem érvényes a kedvezmény tehát akkor meg az lenne a gond. Sokszor írtam, nem lehet mindenkinek megfeleni, sőt valakinek nem is lehet.

Gallardo kedveli ezt.
  2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

3. Gallardo

Gallardo Rutinos

Semmi gondom ha hozzászolnak a beszélgetésemhez csak emlékeztet ez a hozzászólás egy beosztottamra a cégnél aki egy szó után be tud kapcsolodnia beszélgetéseinkbe :)
    Elnézést kérek ha ugy érzed nagyon buta voltam és tényleg a gondolatmenethez volt hozzászólása :-(

4. Gallardo

Gallardo Rutinos

Köszönjük DD a jelzést és hogy azt meghallgatták :)

5. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Ugyan DD pontot tett a téma végére, én még azért annyit megjegyeznék, hogy most a feketepiacon elérhető pár tárgy. És ugye azért ott, mert hibás volt a piactér, amit sokan kihasználtak. És pont itt van a bibi, hogy pár játékos kihasznál egy bugot (vagy nem tudom mit), és a többi, tisztességes játékos nem tudja kihasználni a kedvezményét. Engem ez nagyon zavar.

6. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Amint láttam, kedvezményesen rakták be a tárgyakat, talán éppen ezért, hogy a kedvezmény valamilyen formában mégis megmaradjon (még ha nem is annyi, de azért...). Sőt, most még azok számára is kedvező, akiknek nincs semmilyen kedvezményük, se prémium, sem más fajta kedvezmény. Tudom ez nem vigasz azok számára, akik fizetnek azért a kedvezményért, de remélhetőleg a hiba elhárítása nem sokáig várat már magára.

7. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Reméljük Héra így lesz :)

FM_Héra kedveli ezt.