Ládás Vudu Sámán 3. szint

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: ¤Pumukli¤, témanyitás ideje: 2.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ¤Pumukli¤

¤Pumukli¤ Fórum-zöldfülű

Ázsia 1 ID:329/34818711
    Üdv.
    Pár napja nyitottam ládából 3as vudu sámánt, ami jóvá is íródott, sikeresen.
    Jelenleg így áll:
    Vudu sámán (3. szint)

Készlet:
    1
    Időtartam:
    2014-05-02 22:36:59

2014-04-28 22:36:59Megszerezve: 2 x 60 fontos.
    2014-04-28 22:36:59Megszerezve: 1 x Vudu sámán (3. szint).
    Rá pár napra sikeresen nyitottam egy másikat is, de az ideje nem íródott jóvá azóta sem :(
    Mi legyen a teendő??

2014-05-01 06:11:48Megszerezve: 4 x Vudu sámán (3. szint).
    2014-05-01 06:11:48Megszerezve: 2 x 60 fontos.

Utoljára szerkesztett: 2.5.14
  2. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Hol lehet megnézni, hogy meddig van a hajón?
    2014-05-03 12:27:25
    Kinyitottál egy lezárt ládát.
    Megszerezve: 2 x 60 fontos.
    Megszerezve: 4 x Vudu sámán (3. szint).

3. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

saját hajo legénység

4. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

hajogyár

5. mojo(Hun)

mojo(Hun) Járnitanuló

Hajogyár, Saját hajó, és ott jobb oldalt alul legénység részletekre klikk ott a sámán :-D

6. Mary

Mary Fórum nagymestere

Hát az sem felel meg a valóságnak, mert pl. nekem azt írja, hogy addig él a 3-as sámánom, amíg a prémiumom van,de tudtommal nem prémium függő a sámán.

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Előfordulhat hogy nem hosszabbodik automatikusan, aki hasonlót tapasztal írjon supportra ez ügyben.

Konkrétan ezt írja? Addig amíg prémiumod van? Vagy egy a prémium tagságod lejáratával megegyező dátumot? Ez utóbbi esetben miért ne lehetne ugyan addig... :) egymástól függetlenül is előfordulhat.

8. Írtam és azt írták jelezték, szóval kérdéses h hosszabodik utána! ?

9. BreakingBad_UeK

BreakingBad_UeK Fórum-zöldfülű

Nem egyszer nyitottam ládából van prémem, addig él a 3 sámán ameddig nyitottad általában 3 nap.

10. Mary

Mary Fórum nagymestere

Pontosan azt a dátumot írja a 3-as sámánra, amikor lejár a prémium tagságom. Gondolom ez egy hiba, mert én csak 2x nyitottam ládából sámánt és az max 6 nap, a prémiumom pedig még több, mint 1 évig van :). Lehetséges, hogy valakinél addig él, mint a prémium tagsága, de én most a saját tapasztalatomat írtam. Ez szerintem olyan hiba, mint a mojó fedélzet, aminek a lejárta 1970-01-01. Legfeljebb naptárba fel kell jegyezni a kapok dolgok lejárati idejét, hogy pontosan követni tudjuk.