Javaslat Lefosztott hajók tömege...

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: SólyomKarom, témanyitás ideje: 6.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SólyomKarom

  SólyomKarom Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Ma 5 óra után tapasztaltam ,hogy 45- ös mapon csak lefosztott Viridián Róka úszkál! ( ez kb:80 - 120 minimum!! )
  Mivel az egyik próbához 10- db-ot kell fosztani, többszöri teljes map áthajózása után egyetlen egyet találtam csak teljes életerővel, ezért kénytelen voltam átmenni a 43/1-es mapra ahol le tudtam fosztani a hiányzó mennyiséget, persze én ki is szoktam lőni mindet.
  Ez a dolog sokszor érvényes a 31/1 Sós permet és 31/2 Trappöló ökör 39/ és 40/ Ravasz cápa hajókra is mivel a feladat itt is a fosztás.
  Jó lenne, ha a feladat nem csak a fosztásuk lenne, hanem a kilövésük is vagy a fosztást csak akkor kapná meg , ha a hajó ki van lőve (nem csak a fosztó által, hanem bárki kilövi, akkor kapná csak meg a fosztó a fosztást) Így több, mint valószínű, hogy nem lennének lefosztott és otthagyott úszkáló hajók vagy a kilövésért járó jutalmat ne a fosztó kapja, hanem a tényleges kilövő! Ez gondolom kihat az NPC-k pótlására is mivel ott van a sok kilövetlen hajó, ezért nem is pótlódnak!
  Kérem ezen javítani ill. a javaslatomat figyelembe venni! (3 féle lehetőség!)
  (Szerintem ez sokunkat érint!)
  Előre is köszönöm!
  Üdv!
   
  Utoljára szerkesztett: 6.4.20
 2. ¤paraszt¤

  ¤paraszt¤ Aktív író

  negyedik is van...lődd ki te a lefosztott hajót és akkor jön újabb helyette , ennyi férjen bele neked is ha már próbát csinálsz és képes vagy órákig keresgélni 5-10 fosztható hajót... ( én kilövöm csak ne kelljen órákig sétálgatnom céltalanul )
   
 3. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Van egy ötödik is. Ha a játékosok nem csak az ,,én'' szót tartanák szem előtt, hanem a ,,mi'' szó is előkerülne a szótárból. Nem a feladatokat kell módosítani, hanem a játékosok gondolkodásmódját. Tisztelet a kivételnek. Hogy gondoljunk másokra is, akár szövetséges, akár nem. Ha egyre többen így gondolkodnánk, sok minden másképp lenne.
   
 4. ¤paraszt¤

  ¤paraszt¤ Aktív író

  utópia :) maradjunk a realitás talaján... a negyedik opció a járható mert ott nincs min gondolkozni és nem kell 5 percnél többet ráfordítani a próbára
   
 5. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Na látod már itt kezdődnek a bajok :) ,,nincs min gondolkozni''. Egyébként ha mindenki kilőné a fosztani kívánt hajóját és nem hagyná ott fosztás után, lehet még 5 perc sem lenne a próba. :)
   
 6. ¤paraszt¤

  ¤paraszt¤ Aktív író

  ez nem olyan játék,hogy mindenki mindenkivel jófej...figyeli azt,hogy másnak mitől lenne könnyebb a játék...ezt kéne megemészteni elsősorban...további jó játékot:D
   
 7. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Amiről ez a játék szól, azt már a játékosok 90%-a elfelejtette.
   
 8. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Sajnos odafent is elfelejtették már.
   
 9. MMMarci

  MMMarci Utánpótlás-írogató

  Én is kilövöm, mert nem akarok sokáig keresgélni. Dehát ez van ...
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.4.20
 10. Javaslom ezt a lefosztás utáni, ott hagyott hajókat mindenképpen orvosolni, hiszen sokan felhoztzuk ezt a szerintem nagyon apró kérést már, és azonos véleményen van a témában minden játékos, hogy a kilövés jutalma ne a lelőtt hajót ott hagyót illese, hanem aki ténylegesen megteszi.
   

Az oldal megosztása