Legjobb ötletek

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: |Noisecontrollers|, témanyitás ideje: 23.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Noisecontrollers|

|Noisecontrollers| Járnitanuló

Néhány ötlet ami mindenkinek előnyére válna:

Jó volna, ha több felbontás közül is lehetne választani.
    A maximum felbontást nagyon sokan nem használjuk, mert akkor tengert nem látjuk tisztán a cset ablak/próba ablak/gördítő sáv/ikonok stb miatt. Ezen kívül a legnagyobb felbontás az 600x800.
    Itt jön a probléma, hogy akinek pl 1920x1080 vagy 2560x1440 felbontású monitorja van, annak bőven elférnek az ikonok szélen, és még a tenger felbontásának nagyobbra vétele is elférne, de ezt a játék nem teszi lehetővé.

Kéretik tehát ezeket a felbontásokat is beiktatni a játékba:
    1280x720 1600x900 1600x1200 1200x900

Liga rendszer: talán X évvel ezelőtt mikor berakták a játékba még időszerű volt, de ma már nem igazán látom értelmét, hogy manta rája ligába 3 hónapon keresztül legyek benne a top1000-be (napi 5-6 óra játékkal ez sikerül is), csak azért hogy tudjak venni 2 tűzvihar ágyút, amit jelen pillanatban kb fél óra Cassiopeia lövéssel megszerzek. Vagy a zsákmányzsákért 3 hónapot, amit előző eventnél napi 3-4et lehetett szerezni legalább.
    Viszonyítani kéne tehát a játék üzemeltetőinek és belátni, hogy Versenytárs érme már rég a múlté, és újítani.
    Lényegében annyi lenne az én ötletem, hogy több értékben kéne berakni dolgokat. 2 tűvihar ágyú helyett mondjuk 20-at. Illetve újabb dolgokat is be lehetne tenni, mert elég kevés a választék a ligateremben. (gondolok itt 3as bérencre, kristályesőre, végítélet ágyúkra, koronákra stb)

Bővítmények abszolút és relatív értékeit újra átgondolni, és megváltoztatni.
    A viharlámpa bm-en kívül nem jó semmire.
    A megbűvölt támoszlopot még csak ennyire sem éri meg megvenni, mert a gerenda mellett labdába se rúg. Egyszerűen értelmetlen.
    Acélozott lánc 5/b szinten: nem jó semmire, gyorsabban lősz, de mivel relatív az értéke, ha felraknád mellé a ~200 Gerendát, akkor semmi sem lenne belőle. Szerintem 10% plusz töltési időt nem ér meg 200000 élet.

Tehát az ötletek:
    Acélozott lánc 5/b szintjének relatív értékét abszolútra állítani, de úgy hogy két lánc esetében ne legyen 20%, ha meg mellé raksz fel valamit az ne csökkentsen értékéből.
    Viharlámpa sebzéselkerülés-csökkentését kivenni (a többi maradhat) és mellérakni darabonként 10000 életet abszolút értékben.
    Megbűvölt támoszloppal nem tudom mit kéne csinálni, az teljesen értelmetlen a játékban.

A bástyát átrakták tengerre és konfigurációként be lehet állítani.
    Ez a tehetséggel is jó volna. Átrakhatnák azt is, a 100 kristálytól meg eltekinthetne a BP a játékosok javára.

Az átváltásokon is lehetne változtatni.

10 Yulong érmét 80 koronára át lehet váltani. Feketepiacon meg 200 koronáért lehet 10 Yulong érmét venni. Kérdezném, hogy ez kinek éri meg, vagy egyáltalán ennek mi értelme van?

Felesleges dolgok kivétele a játékból:
    • Láncos lőszer, Kő lőszer, Repesz lőszer, Lángoló lőszer
    • Réz szigony, Ólom szigony
    • Little Bucaner és a nála gyengébb hajók
    • Gyöngy átváltása aranyra
    • Laterna Magica
    • Fegyvermester
    • 30 fontos és a nála gyengébb ágyúk
    • stb...

2. ((KOZY))

((KOZY)) Utánpótlás-írogató

Vannak dolgok amikkel egyetértek bár nem ebben a formában.

Első és legfontosabb dolog mindenképp a tényleges kliens létrehozása lenne amitől megszűnne az fps lag amint 5nél több játékos tartózkodik egy mapon. (Mondjuk 10-ből 5 patchday balul sül el, ezért lehet, hogy kicsit sokat kérek a fejlesztőktől mikor sorra lépnek bele ugyanabba a hibába.)

Liga rendszerre tényleg ráférne egy rework bár azért ne essünk túlzásba. (2 helyett 20ágyú stb..)

Bővítményeket így találták ki a legtöbbnek megis van a hasznos funkciója kár is erről beszélni.

Tehetségeken már én is gondolkoztam.
    Valahogy meg lehetne oldani, de mivel 70 tehetség esetén már szinte minden hasznos dolgot ki lehet pakolni, így nem igazán érdemes, hiszen akkor 40-50 tehetséggel is el lehetne érni azt a szinten amit más fullosan ér csak el.
    Esetleg egy olyan megoldás elfogadható lenne mint a beállítás heléyeknél, hogy az első az 5k kristályba kerülne a második 10k és így tovább..

Láncos lőszer pedig nem haszontalan. :)

Javasolnám én még a mozgás közbeni design váltást, a biztonságosba ugrást lecsökkenteni 5-10 mp-re, mint fentebb írtam egy flashtől független kliens létrehozását(bár ezen dolgoznak gondolom), és még rengeteg játékelemre ráférne egy rework, ami nem feltétlen azt jelenti, hogy ingyen adni mident a játékosoknak ahogy azt sokan követelik, de ott pl a gyertya,hóember és sok más haszontalan dolog amiből kis fantáziával lehetne szuper dolgokat készíteni..

3. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia! Én teljes mértékben támogatom azt,amit leírtál,mert igazad van mindenben!

4. dudka1

dudka1 Törekvő

Javaslatom valamennyi eventhez kapcsolódóan. A a rangsorpontokért járó jutalmakat el kell törölni és kizárólag sorsolás vagyis a véletlenen alapuló jutalmazást kell bevezetni. Így a csalók nem jutnak jogtalan előnyhöz a tiltott segédprogramok használatával. Ezáltal minden játékban részt vevő egyenlő eséllyel indulna a felajánlott jutalmakért.

*ZSOLTI*, -Honey- és †Knight_Rider† kedveli ezt.