Licit hiba?

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Xena[Hun], témanyitás ideje: 29.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Sziasztok!

Érdekelne, hogy a piactéren miért nem lehet látni az elárverezett áruknál minden megnyert licitet? 7:00-i licitnél még láttam magam reg golyón és reg ágyún, az utolsó pillanatban biztos lelicitáltak, mivel Naplóban semmi. Szerettem volna megnézni, ki vitte, csak sajna nem mutatja.

2. szab3

szab3 Junior szaki

Szia!

Ha egy órát kihagysz és utána nézed, akkor talán már látni fogod.

3. Wanted96

Wanted96 Utánpótlás-írogató

A következő licit lezárását követően fogod látni.

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok
    7 órási licitről van szó, 8:14kor írt, ha jól látom már kihagyott 1 órát :D, azóta pedig még többet.

bőven 1 órával az eset utána jelezte a hibát, tehát meg volt már a következő licit is.

Magam is megnéztem, valóban nincs az elárverezett tárgyak között 7:00 licittel regágyú :eek: de nem tudok rá mit mondani...

5. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Ez már kb. fél éve ilyen, szóval... [​IMG]