Ligaváltás

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: jancsibáró, témanyitás ideje: 9.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. jancsibáró

  jancsibáró Járnitanuló

  sziasztok,

  szerintetek mit kell tennem hogy csikó ligáás legyek... van mar 2.5 milla elitpontom s a szezonban is meg van az 1 milla elitpontom... most mit kell hogy tegyek?
   
  thermnatjasd kedveli ezt.
 2. Wyvern

  Wyvern Fórumprofi

  Szia! Tengeri csikó ligába 5 millió EP szükséges, a Barrakuda ligába 100 millió EP, a Manta rája ligába 500 millió EP szükséges. Nem a ligában kell nézni, hanem a KAJÜT- Saját profilnál írt elitpontszámot. Ha megvan az adott liga követelmény akkor a kikötőben tudsz feljebb lépni, de arra figyelj hogy az esetleges Versenytárs érméid elvesznek és az eddig ligában gyűjtött pontszámod is nullázódik.
   
 3. jancsibáró

  jancsibáró Járnitanuló

  köszönöm wyvern..... akkor csak 5 milla elitpont kell simán és kész....
   
  thermnatjasd kedveli ezt.
 4. jancsibáró

  jancsibáró Járnitanuló

  hát rosszul tudod... meg van a 2.5 milla elitpont s a szezonos 1 milla elitpont s átengededd simán csikó ligába.... semmi baj ha rosszul tudtad nem bantas kepp mondom csak igy mások is meg te is fogod majd ezt tudni :) :)
   
  thermnatjasd kedveli ezt.
 5. Wyvern

  Wyvern Fórumprofi

  Szia ismét. Én azt írom ami ide fórumra is levan írva és amit a tengertérképen is https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-liga-rendszer.53682/ . Itt leírja pontosan hogyan működik, ha már feltudtál váltani akkor ismét hibás a rendszert mint pár hónapja is hibás volt, és feljebb lehetett lépni a követelmények nélkül is.
  Kifigurázni valakit vicces dolog, véletlen sem bántás, de ahogy én megkerestem Neked úgy Te magad is eligazodhatsz és hozzáférhetsz ezekhez a dolgokhoz itt Fórumon is. Legfeljebb egy köszönöm :) Itt a példa is ha nem akarod a link alatt kikeresni:
  Hogyan lehet magasabb Ligába kerülni:
  Ehhez néhány feltételt kell teljesíteni:
  • Legalább egy megadott számú elitponttal kell rendelkezni.
  • Az aktuális ligában egy megadott számú elitpontot kell gyűjteni.
  • Az aktuális liga rangsorának az első harmadában kell lenni.
  • Legalább 7 napig az aktuális Ligában kell tartózkodni.
  Az aktuális számok:
  Medúza ligaTengeri csikó ligaBarrakuda ligaManta rája liga
  Összes ELP:05 000 000100 000 000500 000 000
  Szezon Elp:1 000 0002 500 0005 000 00010 000 000
  Példa: a Tengeri csikó ligából felváltanék a Barrakuda ligába, akkor szükségem van összesen 100 000 000 elitpontra és 5 000 000 elitpontra, amit a Tengeri csikó ligában gyűjtöttem. Benne kell lennem a Tengeri csikó rangsor első harmadában és legalább 7 napig kell a Tengeri csikó ligában lennem.
  Tehát innen hamar kikövetkeztethető hogy 5 millió EP-nak kell összesen lennie és legalább a havi ligában 2.5 milliót kellene gyűjteni, a többi követelményt olvashatod. Ha ezek nincsenek meg és Te feljebb léptél akkor az azt jelenti hogy a rendszer ismét hibás. Remélem alá tudtam támasztani az állításomat rendesen...... De ha ezek ellenére is rosszul tudom akkor bocsi :( :D
   
 6. jancsibáró

  jancsibáró Járnitanuló

  jó decsak tengeri csikóba gyujts 2.5 milla elitpontot s szezonelitpontod legyen 1 milla s enged is.. barrakudaban gyujts 100 millat s szezonban legyen 2.5 milla s atenged... érted? remélem segitettem de amugy meg nekem kellett volna segitség de most én mondom a segitséget :)

  jah s ha atvaltottal feljebb akkor 7-napig nem léphetsz vissza vagy felfele ha lehetne....

  jah es akorülmények nem folasoltak erre.... ez van leirva csak kicsit masképp... de mindegy :) az a lenyeg h tudtam valtani :)

  jah és elöször is köszönöm, másodszor vagy 100-szor értelmeztem tegnap hogy hogy ekll :)

  jah és a versenyítars ermeim nincsenek csak 15-én lesznek igy megusztam azt :)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.7.17
  thermnatjasd kedveli ezt.
 7. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Ha már mindenképpen okosnak szeretnél látszani, tiszteld meg játékostársaidat! Illetve felhívnám figyelmed a Fórumszabályzat alábbi pontjaira:
  • Ne feledd, hogy amit leírtál, az egész világon bárki olvashatja! Ezért nem árt odafigyelni a helyes magyar szóhasználatra és írásmódra.
  • Ezért mindig olvasd át a hozzászólásod szövegét, mielőtt elküldöd, és javítsd ki a súlyos hibákat.
   
 8. jancsibáró

  jancsibáró Járnitanuló

  okés knight... megpróbálom :)
   
  thermnatjasd kedveli ezt.
 9. skorpió05

  skorpió05 Utánpótlás-írogató

  Értem. És amúgy mit jelent, hogy ,,ebben a szezonban legalább 2,5 millió EP-t kell szerezned a továbblépéshez''? És ez törlődik, hogyha megszerzem az 5 millió elitpontot, de csak egy év alatt? Ez az amit nem értek.
   
 10. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Egy szezon egy hónapig tart. Ha feljebb akarsz lépni, akkor egy szezon alatt valamennyi EP-t meg kell szerezned, mivel feltétele a váltásnak. Ha feljebbváltottál, akkor az adott hónapban megszerzett ligapontjaid törlődnek és a rangsorban 0 pontod lesz az adott szezonban.
   
 11. skorpió05

  skorpió05 Utánpótlás-írogató

  De ez kötelező vagy már amikor meglesz az 5millió EP akkor már nem szükséges?
   
 12. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Minden egyes ligaváltásnak megvannak a feltételei, melyeket fentebb idézve olvashatsz. Ha minden feltétel teljesül, akkor tudsz feljebb váltani a következő ligába. A feltételeket csak egyszer kell teljesíteni, utána "magától" már nem kerülsz vissza kisebb ligába, csak ha te úgy döntesz, hogy visszaváltasz.

  Remélem a kérdésedre válaszoltam. Ha nem, kérdezz még nyugodtan. :)
   
 13. skorpió05

  skorpió05 Utánpótlás-írogató

  Most akkor nem elég, ha megvan az 5 millió elitpont, még szezonálisan is kell szereznem 2,5 milliót? Csak Igen vagy Nem
   
 14. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Igen, meg kell szerezned a 2,5 milliót is (mert az is feltétel).
   
 15. skorpió05

  skorpió05 Utánpótlás-írogató

  Ezt nem hiszem el! Olyan ....
   

Az oldal megosztása