Logkönyv

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: Shtuby, témanyitás ideje: 3.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Shtuby

  Shtuby Járnitanuló

  Sziasztok!

  Nem tudom hogy volt e ilyen téma már, de most lett zavaró nekem: a hajók megjelenése nagyon rövid ideig látható a tengeren. Most pl. freedom kor kiírja az 5 mapot de nekem speciel Bosszú kell, és ha alá írja ki elugrik azonnal. Amúgy is van kb 5 mp-em ha nem lövök semmit talán 8-10 de ez így nagyon kemény. Ha leesik 1 toll az asztalomról mire felhajolok újra lehet kiszedni 50 hírnevet, vagy várni akár 1 órát is. Mit gondoltok?
   
  Naksi és ]EZEL[ kedveli ezt.
 2. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Ez eddig is így volt, mégis megtudtuk csinálni, amit kell. :) Viszont egyetértek azzal, hogy kellene valami változtatás. Személy szerint olyanra tudnám elképzelni, mint martalóc napokkor amikor kiírja 3 kard térképét, hogy mikor hol bukkant fel. Na, lehetne itt is mondjuk az utolsó 5 megjelent admirális időpontja + a térkép.
   
  Shtuby kedveli ezt.
 3. bnor

  bnor Törekvő

  Szia!
  Lehet, hogy eddig is így volt, viszont most már minden nagyon felgyorsult. Sokszor nem lehet látni, mert éppen felveszel egy ládát, kilősz egy hajót, stb. Ezek ma már sokkal gyorsabban történnek, mint régen. Sőt, aki kis felbontáson játszik, az csak 3 sort lát az 5-ből. Azoknak azonnal eltűnik minden, ha éppen akkor jelennek meg a hajók. Sokszor kiszámíthatatlan mikor dobja az ilyen eventeket, csúszás, sok fagyás, laggolás.
   
  Shtuby kedveli ezt.

Az oldal megosztása