Mega Szerver 2 (Egész Európa 3-4-5) - Általános eszmecsere

Kategória: 'Klánok', témanyitó: Lazac, témanyitás ideje: 2.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Fenevad9

  Fenevad9 Utánpótlás-írogató

  ahoy:) az eu 4 örül az eu-3-5 öszevonásának jol adják acspét :)
   
 2. Gunár*MSZ

  Gunár*MSZ Aktív író

  Ázsián is időszerű lenne már.... kihalt minden .
   
 3. ♥Crazyß♥™

  ♥Crazyß♥™ Utánpótlás-írogató

  Megtörtént Asa :DD
  Pacsi lesz ez máshogy......
   
 4. Miki2015

  Miki2015 Járnitanuló


  Ti is nagyon jól adjátok a CSP-t :D
   
 5. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Remek, felsoroltál 3 vásárlóklánt, abból 2 klánból a TOP 2-es TP rangoson szerepelnek,ebből aztán sok minden kiderül.

  "Ha valaki tisztességesen gyűjtöget,és nem pénzeli....." mert ha én pénzelem akkor nem vagyok tisztességes?
  Nem öreg,majd ha nem azt látom 3/-en tortuban,hogy 2 szövetséges klánod egymást lövi, dumálunk.

  1.
  Az ég világon semmit nem lehet leszűrni abból ahogy ír(maximum azt,hogy nem tud.:D)
  2. Valóban nem elhanyagolható,de miután egy Warlider rangon semmi egyéb nincs rajtam kötve hiszem,hogy követne egy egész klán..Bár nem mintha játszanék veletek.:D
  3. Erre inkább nem mondok semmit.
  4. Tetteket szeretnél látni? Hajrá,toborozz tagokat a meglévő klánodba,építs fel egy szövetséget,ne a "sült galambot várd...."
  5. Az,hogy Ti mit "éltek át"o_O a saját tehetetlenségetek hibájából ered,ha nem napi 2 tornyot vernétek le aminek az árát összelövöm 1 óra alatt,hanem napi 2 szigetet akkor talán érnétek el valamit. Ha nem hagynátok el a harcot,mert jön egy event a másik térképre,vagy csak szimplán mert "többen vagyunk."
  Én leginkább "privát" csatákban játszom,ahol mindig az ellenség van többségben,mégsem hisztizek.
  6. Szívből örülök,hogy ilyen nemes lélek vagy,de miután évek óta csalóztok,lenéztek-tegyük hozzá ez nem érdekel,ha csalnék már nem lenne hajóm x év után..- De onnantól kezdve,hogy kedves társaid igen kimerítően vázolják a személyes facebook profilomon,hogy mit tennének a hátsófelemmel,remélem megérted,hogy nem szívesen játszanék eddigi magyar ellenségekkel,ahogy az itteni játékosok szinte egyike sem.
  Onnantól kezdve,hogy megy a 24-órás Ban a Görög hajókra,mert volt mersze kilőni x(mindenki tudja kiről van szó) játékost,nekem ne magyarázz az ellentétekről.
  7. Valóban közöm van a dolgokhoz,de nem klánszinten..mint mondtam,nincs rangom,sem lelki békém csordavezérnek lenni.Majd ha az a 3-4 játékos akiket elszívlelek,azt mondja menjünk,megyek.

  Elnézést,ha kicsit durvábban válaszoltam mint Te,ez nem személyes,csak unalmas a lerágott csontot nyalogatni.
  Santa Luciát lőni nem épp szerencsés dolog.:D:p
   
 6. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Spongee™! Nyugalom. Azért én a helyedben néhány dolgot átgondolnék mielőtt leírnám. (Sokszor magadat cáfolod!)
  A személyedet ért ilyen olyan támadásokban igazad van, de a többiben is csak részlegesen, a lényeget tekintve viszont rosszul látod a dolgokat, sajátos szemszögből. A vádaskodás meg nem a Te stílusod ;)
  Üdv: Szitus
   
 7. Xena[Hun]

  Xena[Hun] Haladó

  Részben reagálnék pár dolgora...:p
  Nincs is mit..., sosem jártam a TS-eteken, másokkal pedig nem arról csevegek, mi történik nálatok. Sokszor azt sem tudom, nálunk mi folyik, aminek okát részben lentebb olvashatod is.o_O
  Időm „sajnálatos módon” nem engedi, hogy ennyire belemerüljek a dolgokba. Tudod, vannak olyanok is páran a játékban , akik dolgoznak (nem a sült galambot várják:eek:), gyerekeket nevelnek…, a többit nem sorolnám:cool:, de remélem legalább elképzeléseid vannak a dolgokat illetően.:p
  Volt idő, mikor ráértem és nagy klánom volt, ráadásul úgy gondolom egész jól csináltam a dolgokat, ha nem is mindent. Azokból a hibákból sokat tanultam. Lenne, amit másképp csinálnék (még jöhetnek ilyen idők).:oops:
  Megnézném, te mit tudnál tenni, mikor 3-4-en, akár többen körbevesznek, de időnként elég 1 játékos is, mikor folyamatosan víz alatt lennél.:mad:
  Nem gondolnám, hogy a szigetek ilyen helyzetben különösebb jelentőséggel bírnának. Feleslegesnek tartom (bár szívesen csatlakozok olykor lőni másokhoz a szigeteiteket) mindaddig, míg nem tudjuk megtartani.o_O Elsősorban nem is a szigeteitek miatt mentek át annyian arra az oldalra. Legalábbis a saját véleményem az, farmolni akarnak.:D Nyugiban akarnak gyűjtögetni, eventezni, fejlődni, amit mi már oly régóta nem tudunk.:oops:
  Itt most rólam írtál, ha nem tévedek.:D
  Nem hinném, hogy velem kéne gúnyolódnod. Azt sem tudom kikről beszélsz, nem is érdekel különösebben. Tudtommal, én sosem írtam rólad, neked semmi ilyesmit…, sőt másoknak sem sűrűn. Facebookon meg különösen nem, oda ritkán tévedek.o_O
  Ettől függetlenül, látom, amit látok, de nem akarnék vádaskodni és ez nem célzás, remélem akinek nem inge, nem fogja magára venni. Max. bosszantani szeretek időnként ilyeneket virágnyelven, amit azért megért a „tisztelt” játékos, ha véletlenül odaül a gép elé és nem csak a hajója van bent (ezeket a dolgokat hanyagolnám akár itt, akár chat-en, elég is ennyi róla, de ha már felhoztad…).:p
  Megeshet, hogy az.:p Legalábbis ahogy a dolgok állnak, talán azt néha sikerül 1-1 csobb mellett kilőni.:D
  Nekünk arra nincs panasz, hogy ne lenne kit lőni az NPC-k mellett.;)
   
 8. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Meglehet,kissé túlreagáltam a dolgokat.
  Elég sokszor magamat cáfolom,néha ezt érzem,néha azt.:oops:

  kedves társaid.

  Akárhogy is nézzük a helyzet pocsék,felesleges a szájtépés fórumon,Tengeren kellene alkotni valamit,amihez nem csak ez a szövetség kell,hanem amaz is.
  Üljenek le a szövetségi vezetők,beszéljék meg ki-mit akar,mit szeretne,bambulni a zöld vizet,vagy játszani.
  Hibáztathatjuk egymást,de azonkívül,hogy még inkább ellenszenvesek leszünk egymásnak semmi nem fog történni.

  Részemről a Téma off,legalábbis fórumon. Mint régen,úgy most is felülhetünk egy TS-re kimeríteni kinek mi nyomja a lelkét.;)
   
 9. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Hehe .... több mint egy éve ezt javasoltam már... de nem jöttetek :)
   
 10. HITMEN36.

  HITMEN36. Junior szaki

  Haver sok hajó azért nyugodt mert kém rendszer nem tökéletes nem ülhet melletem 0-24be vki hogy csak kémlejen :)) különben kapnátok egykét kemény hajót Eu4 ről :))
   
 11. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Haver, a hajók nem szoktak idegeskedni.
  Azok a kemény hajók működnek a kémrendszer nélkül is, nem?:D
   
  |SZITUS| kedveli ezt.
 12. norbi15

  norbi15 Fórum-zöldfülű

  sziasztok tök jo
  ;):)o_O:eek::cool::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::Do_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O:p:p
   
 13. .KORMORÁN.

  .KORMORÁN. Járnitanuló

  :mad::mad::mad: akkor mi van ? :p:p:p
   
 14. littlecrazzy

  littlecrazzy Fórum-zöldfülű

  Amúgy egy csomó embernek lenne kedve játszani nekem is. Vagyis inkább újra kezdeni de nem lehet mert sehol sem játszik senki :/ Ha legalább mindenki egy olyan szerverre menne ami teljesen tele van nagyon 'szuper' lenne
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.4.16
 15. Europa5

  Europa5 Fórumlakó

  Újrakezdeni nem tudnád egy olyan szerveren ahol teli van játékossal, nem tudnál fejlődni.
   

Az oldal megosztása