Mi a CM feladata vagy hol találom meg a fórumba ?

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: ××*Perfect.KiŁŁer*××, témanyitás ideje: 17.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Hol találom meg a fórumban vagy mi a feladata egy Cmnek mert ez sehol nem találtam. Hát ha tudja vki aki jobban jártas itten :D . Köszöntem előre is :)
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

   
 3. Köszönöm :)
   
 4. HITMEN36.

  HITMEN36. Junior szaki

  jó lenne ha így is volna
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Mert szerinted mi nincs így? Ha konkrét problémád van írd meg supportnak.
   
 6. HITMEN36.

  HITMEN36. Junior szaki

  Support sem kezd vele semmi külföldi support előbb segít már ne is haragudj
   
 7. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Én nem haragszok, de külföldi support nem segít ;) Magyar chat és magyar fórum csak a magyar supporthoz tartozik. Bármi problémád van magyar supportot kell felkeresned. Más support nem is tud segíteni.
   
 8. Arra gondolhat, hogy a magyar support még ha nekem vagy bármely játékosnak igaza van előbb add a cmeknek igazat mint nekünk.
   
  ¤Gyuszika¤ kedveli ezt.
 9. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  A moderátorok is emberek és így hibázhatnak. Nem minden esetben adnak a moderátornak igazat, ha tényleg hibázik egy moderátor akkor azt elismerjük. Vagy nincs itt olyan akit kitiltottak chatről, majd hamarabb járt le, esetleg eltűnt a büntetése? Persze nem gyakori, de ilyen is van. Ha nem adnak igazat, az azért van mert nincs igazad. Persze ezt nehéz elhinni annak aki ennek csak a kárát látja, hiszen magával szemben elfogult.
   
 10. Ebben lehet igazad, de amikor olyanért kap valaki 7 napot h banán kedvelő állat az túlzás lehet. + a legcsúnyább káromkodásért valaki még figyelmeztetést sem kap, a másik meg állandóan bármi kis szösszenetért bant kap akkor nem gondolod joggal érzi az illető h nem volt jogos a bann ? :) És ilyenkor a support azt válaszolta h a cmnek van igaz. Nah de nem vitatkozok :D csak kíváncsi voltam h milyen ügyben lehet egy cmet zavarni :) .
   
 11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Vannak érdekes banolások ahogy látom és van amikor tényleg valakit figyelmeztetés nélkül tiltanak.
   
 12. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Nem szeretném, ha innentől minden szerintetek jogtalan chat ban miatt szaladnátok supportra, de ha úgy érzitek megtehetitek. Volt rá példa, hogy egy büntetés rövidítésre került, esetleg feloldották a bant. Ez változó, lehet valaki még nem találkozott ilyennel, de van. Ha pedig mindig a CMnek adtak igazat mikor írt valaki, annak oka van. Lehet tényleg nem volt igazad.

  A banánt kedvelő állat a majom, 1-2 fajtája kifejezetten aranyos állat, de nem mindegyik. Önmagában semmi csúnya nincs benne. Persze ha mint jelzőt használod egy játékostársadra az már igen is büntetendő. Főleg, ha nem az első jelződ, tehát egyéb körülmények még befolyásolhatják.

  A másik sokkal csúnyábbat írt, még sem rakták ki. Ismered a szabályzatot, tisztában vagy vele, ha olyat írsz, akkor büntetést kaphatsz, ha ennek ellenére megcsináltad és meglett a büntetés is akkor így jártál. Egyébként pedig honnan tudod, hogy nem rakták ki a másikat? Honnan tudod, hogy ő nem kapott büntetést? Oké úgy gondolod nem kapott semmit, írd meg supportra. A végeredmény azonban nem tartozik csak a supportra és a bannolt játékosra.
   
 13. Onnan tudjuk dd h másnap és harmadnap is írtak a chaten. Még mást azért bannolnak ha böffent. És nem egy játékos véleménye ez :) .
   
 14. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Erre nem tudok mit mondani, ha így gondoljátok ez van. Ha nem akartok supportra írni miatta, nem is fog változni a helyzet.

  Bár nálunk nem divat, de máshol akár fórumon is szoktak írni a chat miatt, miért bannoltak, miért nem bannolták kérdésekkel, de akár az is többet érhet, ha ezt fórumon teszitek szóvá. Persze a megfelelő kereteken belül ;)
   
 15. Tetszik az ötlet. Ezt melyik topikba lehet elindítani esetleg ? Viszont írtunk a supportra és 10 esetből 11x nem érdekelték túlságosan :) . Vagyis vmi sablon jött vissza :) .
   
 16. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Kreatívba mindenképp, de ha már kérdeznél hogy "miért lettem bannolva" akkor általános kérdésnek is jó. Mielőtt ebbe belevágna bárki is hangsúlyoznám, hogy mindezt megfelelő kereteken belül. Ha másolsz, a másolt szövegre is érvényesek a fórum szabályai. Továbbá nem mondom, hogy erre admin is fog válaszolni és bármi változás volna az ügyben, de meglehet vitatni, amennyiben te ezzel nem értesz egyet
   
 17. DokkoLó✰HST

  DokkoLó✰HST Fórummogul

  Nekem is vannak fenntartásaim a CM-ekkel kapcsolatban, igazából jelenleg 1 CM van, aki számomra arrogánsan válaszol, ha írok valamit.
  Én ugyan nem vagyok-voltam bannolva a chatről, de nem fogok emiatt suppra írni, mert feleslegesnek tartom-látom.
   
 18. SamuelTaylor

  SamuelTaylor Fórumprofi

  Nem rég volt hivatalos közlemény (angol fórumon!) arról hogy a chat szabályok módosultak és már figyelmeztetés nélkül bannolhatnak. Az érdekes szó enyhe arra, amilyen tíltásokat csinálnak magyar CM-ek. És egy ilyen változtatástól szerintem a játékosoknak lesz rosszabb.
   
 19. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Hát igen. Az angolok megtették a következő lépést, nem finomkodnak tovább. ;) A szabályok egyértelműek, aki megszegi mehet.
   
 20. Lassúka

  Lassúka Fórum-zöldfülű

  Hát igen, én is kaptam 1 hét bannt éppen ma-:))
  Én viszont írtam a supportnak, de sajnos csak én is ilyen semmit mondó sablon jellegű leveleket kaptam.
  Kértem írják már meg ugyan miért is jogos ez a dolog és akkor nyugodtan fogok aludni-:)
  Meg hát talán tanulnék is a dologból nem követném el megint a kizárás okát.
  Lényegében azt kaptam vissza ,hogy a CM-nek mindig igaza van, és ha még sem akkor sem lehet nekik, idézem: "nem azt jelenti, hogy ezt bárki a szemükre is hányhatja. "
  Na....ezek után írj a supportnak-:)
  Jaa....és nem volt igaza a CM-nek-:)
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása