Mi a CM feladata vagy hol találom meg a fórumba ?

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: ××*Perfect.KiŁŁer*××, témanyitás ideje: 17.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Idegbeteg-V-

  Idegbeteg-V- Junior szaki

  Köszönöm a kielégítő választ:)
   
 2. DokkoLó✰HST

  DokkoLó✰HST Fórummogul

  DD! Mindezt azért írtam le, hogy legyen rálátásotok arra, hogy mi, játékosok miket tapasztalunk a chaten. Ha akartam volna, hogy ebből valamiféle ügy legyen, akkor elküldhettem volna suppra.
  Ja és nem a kick volt a lényeg, hanem a stílus, melyet megengedett magának.
   
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Én ezt értem, de egész addig nem tudunk vele mit csinálni míg nincs konkrétum. Te ezt állítod, de még csak azt se tudjuk kiről van szó. Mondanál valami pontosabbat, utánanéznék és eltudnánk dönteni, hogy tényleg volt-e valami probléma, esetleg jól járt el a moderátor vagy nem és ha nem lehet ezért szólni. Továbbra sem kérem, hogy minden szerintetek jogtalan figyelmeztetés büntetés miatt szóljatok supporton, de azzal nem tudunk mit csinálni, hogy általánosságban beszélgetünk a témáról. Ezzel semmi nem fog változni.
   
 4. Idegbeteg-V-

  Idegbeteg-V- Junior szaki

  DD azt akarja ezzel írni,ha nem mondasz konkrétumot akkor lehet hogy nem is történt meg.Vagy ha igen akkor se ilyen formába.Lehet csak kiszínezted egy kicsit a dolgokat hogy tragikusabbnak tűnjön a dolog.Tehát ha nem írsz időpontot azt azért teszed mert kiderülne hogy nem is történt meg az eset vagy nem úgy ahogy te mondtad.
   
 5. DokkoLó✰HST

  DokkoLó✰HST Fórummogul

  Tudom mit írt DD, Te tudod mit írtam én neki? Van 2 olyan HSZ, amiben kifejtettem, hogy nincs kép, nem volt supp direkt, és nem is lesz.
  Olvass vissza :)
   
 6. Idegbeteg-V-

  Idegbeteg-V- Junior szaki

  Értem én amit mondasz,de így nekem úgy tűnik hogy akkor egy feneketlen kútba kiabálsz feleslegesen.Ha nem akarod hogy ebből ügy legyen miért írsz ide???Idézet:"Ha megadnám a nevet, vissza lehetne nyugodtan olvasni, hogy ez pont így történt! (de nem adom)"ezt írtad.Ha nem akarod megadni a nevét hogy ne legyen belőle ügy,miért írtál a fórumra???ez olyan mintha megloptak volna tudod hogy ki tette kimész az utcára kiabálni hogy megloptak,megkérdi a rendőr hogy ki volt az mert intézkedne az ügybe.Az illető nevét nem mondod meg utána tovább mész és ordibálsz tovább hogy téged megloptak.remélem érted hogy ez egy kívülálló számára kicsit lipotmezeis:)
   
  ***Jani*** kedveli ezt.
 7. HITMEN36.

  HITMEN36. Junior szaki

  KEdves DD Piaci rendelés hipp hoop áltváltozott magyarol más ország ra:) Magyar support válassza az volt hogy ők nem tudnak hozzá férni mert ezt egy rendszer csinálja Német support egyből rta hogy híbás a rendszer adjam meg megfelelő adatokat miután ezt elmondtam egy szintén hasonló problémával rendelkező játékosnak ő írt magyar supportra ezt hozzá téve érdekes módon egyből viisza tudták ők is írni kérdem én miért nem tájékozotdnak ?Én lennék hibás külföldi support jobban segít tapasztalat vudusámánom több mint 1000 nap eltűnt 2 hétig leveleztem supportra miután 60napot jóvá írtak nem gondolod hogy ha fizetek akkor megérdemlem hogy használni is tudjam? végülis nagy nehezen 2.5 hét levelezés után ahol hazugságal vádoltak nekem kellett bízonyitani.nem voltak képesek hogy rendelésemet megnézék .Elég fájdalmas dolog Kérdem esetleg kimarat időre milyen vigaszt kapok ?

  Hozzá tesszem időbn jeleztem a híbát de cm válasza az volt egyéni probléma amikor fél szervert érintete
   
 8. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Alapvetően nem bíráljuk felül a központi döntéseket, lásd bot szűrés, akármilyen más script. Amennyiben indokolt (lehet neked kívülről úgy tűnt ugyan az a probléma, végül is a végeredmény lehet ugyanaz, csak minden más különbözik) kérhetjük, hogy bizonyos esetekben máshogy járjanak el, például a Seafight üzlet beállításainál. Ezt akkor sem az adminok végzik.

  Amennyiben úgy érzed nyugodtan fordulj legközelebb is német supporthoz.

  Persze, ha kifizetted, eltűnt és bizonyítod, hogy neked még ennyi van, akkor alap dolog, hogy használhasd is. Ugye ez a hiba ott kezdődött, hogy sokaknál végtelenre állt a sámán... viszont supportra sem jelezte szinte senki. Tehát az nem volt baj szinte senkinek, mikor végtelen lett, de mikor eltűnt az már komoly probléma :eek: Azt pedig továbbra sem könyveli a rendszer, hogy miből mennyi volt és X idővel később mennyi lett, csak az éppen aktuális mennyiséget. Nem kaptál semmit egy event NPC-ért, pedig belelőttél 1 milla lőszert? Bocsi, de az adminok csak azt látják most mennyi lőszered van, hogy előtte mennyi volt és tényleg belelőtted azt nem. Eltűnt 1000 nap sámánod, életed, akármi? Az adminok ugyan csak azt látják most mennyi van, ha rendszer azt írja nincs akkor nincs és nem látjuk tegnap még 1000 nap volt.

  Ezt pedig vagy megértitek vagy nem, de ha bemondásra bárkinek bármit jóváírnának, csak azért mert "eltűnt", szerintem mindenki fullos hajókkal szaladgálna, senkinek nem hiányozna semmi, még csak lőszer sem. Ennek utánanéznek, hogy állítása jogos-e és ha nem látjuk nyomát akkor sajnáljuk. (Egy konkrét eset a közelmúltból: játékos sok sok követ csiszolt, illetve kapott zsákból, de elvesztett pár számára fontos követ. Ez azonban nincs a naplójában. Sebaj, végig nyálaztuk a naplóját, ami nem 2 oldal volt, mikor miből milyen követ kapott. A végeredménytől független, nem nézünk utána? De utána nézünk, amennyiben van mit nézni. )

  A CM pedig egy moderátor, nem pedig hiba jelző! Még csak utána sem tud nézni egy ilyen hibának, főleg ha azt mondja egyedi, ez esetben tuti nem találkozott még vele.
   
 9. SamuelTaylor

  SamuelTaylor Fórumprofi

  Itt egy téma az angol forumról: http://www.bigpoint.com/seafight/board/threads/bokor-rewards.57009/
  Engem teljesen meglepett Seren segítőkészsége és elgondolkoztam, hogy ez vajon miért van így. Azért, mert mi magyarok teljesen máshoz vagyunk szokva. Nekünk játékosoknak elképzelhetetlen, hogy ilyen fajta segítőkészséget kapjunk a Magyar Csapattól. Nem a konkrét Boko-s témára értem hanem mindent egybevetve.
  (Azért nem lesz harag ugye? Ilyen véleményeknek is van helye szerintem ebben a témában)
   
 10. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Linkeltél egy témát, amiben semmi meglepőt nem látok. Max ami nem olyan mint itt, hogy nem egy moderátor válaszol, hanem BA, esetleg TL . Hiszen mond, hogy itt magyar fórumon nem segítünk vagy nem válaszolunk meg egy kérdést ;).

  Abból kiindulva, hogy itt csak az a meglepő, hogy nem csak moderátorok válaszolnak folytatnám a gondolat menetet, max ha más miatt lepődtél meg akkor nem ide tartozik :p.

  Könnyű mindig angol fórummal példálózni, de a hátterét kevesen ismerik. Minden csapat más és más. Hogy milyen, azt csak a játékosok határozzák meg. Angol fórumot sokan használják, sok szerver tartozik hozzájuk, így hát a csapat is nagyobb, több az admin stb.. Még a régi fórumon látható volt, hogy egy fórumon hány moderátor és admin van. Itt max akkor látod, ha kiírják. A magyar fórum csapat ugye 2 főből áll, és van még 2 admin, ezzel pedig ki is fújt ;). Angol fórumon főleg a magyarhoz képest elég sok admin fordul meg, még a fejlesztő csapaton belül is többen, hiszen azt a nyelvet még értik is, nem úgy mint a magyart :D. Minél többen használnak egy fórumot, annál nagyobb hangsúlyt kap, annál többen fognak a mi oldalunkról is foglalkozni vele. Ez igaz az esetleges kérdésekre, problémákra is.

  Csak hasonlítsd össze a fórum aktivitását. Ha naponta ránézel hány új témát vagy hozzászólást fogsz találni? Ez egyrészt, mert több angol nyelvű játékos van, másrészt sok játékosnak nincs saját nyelvű chate, fóruma, supportja. Ők mind elsősorban az angol csapathoz fordulnak.
   
 11. DokkoLó✰HST

  DokkoLó✰HST Fórummogul

  Szerintem a fórummal semmi gond nincs, itt mindig, mindenki segítőkész.
   
  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
 12. HITMEN36.

  HITMEN36. Junior szaki

  Kedves DD Gond ott kezdődik hogy egyik utána nézett rendesen és jóvá írta másik nem tudta ezt megoldani akkor miért van olyan pozicióban ez kérdésem nyílván cm nem hiba jelző de gyorsabb összekötetésben van Ba-kal mint egy normális játékos emlkezünk vissza paysafes dologra az jelezve let supportra majd support azt irta minden okés néha hiábaprobáljuk jelezni ha egyedi vagy esetleg csak átfutnak rajtaés nem vizsgálják ki valós okát persze érthető hogy ez elég sok munka mert sok sok levél érkezik be supportra ezért célszerűbbnek tartotam egy cmnek jelezni hibát mert valószínűbb előbb sorra kerül ő mint egy normális player .Na de kérdés van két Ba supporter egyik nem tudta vissza írni másik meg igen akkor hogy van ez erre kérnélek vmi meggyőző választ adni
   
  Gallardo kedveli ezt.
 13. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  A CM nem hiba jelző és pont, maradjunk ennyibe. Ha azt mondod, hogy a teknős szigetek furán néznek ki azt bárki, még a CM is le tudja csekkolni, hogy úgy van-e, így tudja mondani, igen ez 1 hiba. Ha azt mondod eltűnt 100 nap sámánod azt nem tudja ellenőrizni, sőt az adminok sem, ha nem írsz supportra és nem egyeztetsz velük. Szerintem te sem örülnél neki, ha pl egy csata közben vagy épp picasso lövés közben kidobna a játék, mert épp megérkezett az admin megnézni a hajód.

  Bár hibás feltételezés, mivel BA csak 1 van, az sem supporter. Supporter 1 van, ezen kívül találkozhatsz többek között TL és BA-val is mikor supportnak írsz. Mind3 más más jogkörrel, illetve egyre magasabb jogokkal.

  Egyébként olyan nincs, hogy valakinek tudnak segíteni, valakinek nem. Vagy más az adott probléma okozója, vagy a 2 levél között eltelt annyi idő, hogy közben megváltozott valami az üggyel kapcsolatban. Sámánok esetén esetleg jön valaki és kinyomozza nekünk mi is történt.
   
 14. HITMEN36.

  HITMEN36. Junior szaki

  akkor ha nincs olyan jogkörre akkor továbitsa és ne írjon vissza badarságokat

  Adminok előre kérnek idő pontott mikor léphetnek be hajóba:) szóval ez így nem festi a valóságoot:)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.4.15
  Gallardo kedveli ezt.
 15. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Senki nem válaszol olyan levélre, amire nincs jogköre. Ha kell szó nélkül továbbítja bárki.

  Az adminok kérnek időpontot, így van! Nem erről beszélek? Ha te egy CMnek írod meg a problémád mit vársz? Az Admin írjon rád hogy mikor óhajtod megengedni, hogy belépjenek hozzád? Nem! Írsz supportnak, ez meg az a problémád, az admin pedig megkérdezi mikor nézheti meg, amennyiben erre szükség van.

  A chat moderátornak a chaten moderál. A moderálásnak nem része sem a kérdések megválaszolása, sem pedig a hibák jelzése. Ha kibannolnak és jogtalannak érzed írj supportnak. Ha onnan is elutasító választ kapsz csak gondolkozz el. Ha nem is írsz supportra, de továbbra is azt mondod, hogy hibázott a moderátor, vagy igazat is adnak, akkor sem számon kérően, sértően kell tálalni, hiszen ez már súlyos vétség.

  A supporton a leveleket minden esetben elolvassa valaki. Aki tud, akinek van hozzá megfelelő jogosultsága az válaszolni is fog. Nem kell külön kérni, kioktatni a supporton dolgozókat sem. Természetes, hogy olykor, vagy akár sokszor a játékosoknak nem tetsző választ adnak. (Te okoztad a legtöbb kárt az event hajónak, követeled a design jóváírását? Hát bocsi, de ez nem így megy. Eltűnt X nap sámánod? Hát bocsi, ha rendelted azt megtudjuk nézni, mit és mikor rendeltél, az alapján mennyinek kellene lennie és ha kell tudjuk pótolni, de semmi mást.)

  Bár úgy gondoltam ez egy jó téma lesz a csapaton belüli esetleges hibák jelzésére, de nem szól másról, mint a saját sérelmeiteket felhánytorgatjátok, ahelyett hogy valós problémákat írnátok. Így hát témát zárom is, ami azt jelenti, hogy hasonló témáról sem beszélünk többet a fórumon.
   
 16. _Ne_Felejcs_

  _Ne_Felejcs_ Utánpótlás-írogató

  Dd elmondanad kerlek mi abban a rossz ha kiirom chatre h csapj fel cmnek es kapsz hajot v nem?tudomasom szerint igy van.nem kotekedes,kivancsisag.
   
 17. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Persze. Az a rossz benne, hogy nem így van és ezzel úgy tünteted fel a moderátorokat, mintha csak ezért a "kiváltságért" csinálná azt amit. Akkor ezt most tisztáznám is. A moderátorok nem kapnak semmilyen hajót. Mindenkinek van, amit már korábban is használt, így nekik is. A csapaton belül maximum teszt/admin hajót lehet 'kapni'. A chat moderátorok viszont ezt sem, hiszen nincs rá szükségük, a munkájukat anélkül is el tudják végezni. Akik kapnak teszt/admin hajót, azok sem használhatják saját szórakozásukra, pl. nem mehetnek el vele csatázni, nem állhat be vele regenerálni más hajót, tehát semmi olyat nem csinálhat, amivel segítené, vagy akadályozná a többi hajót. Szval akinek van is ilyen hajója, az sem túl nagy dolog, hiszen előnye nem fog származni belőle.
   
 18. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Ez érdekes. Visszajövök a játékba és ez fogad.Rendszer: Jelenleg ki vagy tiltva. A kitiltás kezdete: 08-11-2015, 12:45:49. Időtartama: 1 nap. A következő bejelentkezésed lehetséges ideje: 09-11-2015 12:45:49. Chat falon. De miért? Meg lehet tudni miért mert semmi olyat nem irtam ami tilos. Vagy összekevertek mással megint.
   
 19. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Supporttól kérdezd, ők tudnak neked erre válaszolni. Ok mindig van, még akkor is, ha épp nem abban a pillanatban írsz olyat, amit nem kellene.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása