Mi a hivatalos álláspont?

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: Ne_etesd_a_trollt!, témanyitás ideje: 10.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Ne_etesd_a_trollt!

  Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

  Üdv!

  Mi a hivatalos álláspont a többen játszanak egy felhasználói fiókkal ügyben?
  Múltkor el kellett fogadnunk egy olyan ÁSZF-et ami világosan közölte, hogy tilos...mégis rengetegen játszanak úgy, hogy több ember visz egy hajót, sokszor nem is egy háztatásból, és mégsem tett a BigPoint ebben az ügyben semmit. Várható szankció, vagy ezt is, mint a botos kérdést a szőnyeg alá söprik?

  Választ várok rá, mert elegem van a csalókból, és szerintem nem vagyok egyedül...
   
 2. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Egyetértek veled én is és épp ilyen dolgok végett én már nem is játszom már 1.5 hónapja.
   
 3. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Sziasztok

  A hivatalos álláspontot mindenkor az ÁSZF-ben olvashatja mindenki.
  Ennek is meg van a szankciója, ha az bizonyítást nyer. Ahogy látom, ez nem igazán számít hatalmas vétségnek. Különböző mértékben büntetendő minden egyes szabályszegés, súlyosságától függően, amit egyébként a Házirend- Seafight: Játékszabályok alatt is olvashat mindenki.
  Úgy gondolom, még ha ez nekünk nem is tetszik, akár háboroghatunk is ellene, ezen szabály nem igazán azért van, mert nem tetszik nekünk, hogy mások átengedik a hajójukat harmadik félnek.
  Ezen szabály betartása leginkább a játékosnak az érdekét szolgálja, kifejezetten a felhasználói fióknak a védelmére van. Játékismertetők-A felhasználói fiók biztosítása erre külön fel is hívja a figyelmet. Ha ők ezt nem tartják be, leginkább saját fiókjukat veszélyeztetik.
   
 4. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Viszont így egy szabályosan játszó játékos napi 2-3-4 órát tud rászánni, akinek meg 4-en viszik a hajót, egész nap tengeren van, vagy napi 12 órát. Máris sokkal nagyobb előnyhöz jut. Ez nem igazságos.
   
 5. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Tény, nem igazságos. Viszont én ezért az előnyért sem kockáztatnám a hajóm, nem szeretném, hogy eltulajdonítsa bárki is, amiért évek óta "dolgozok". Másrészről pontosan nem tudom, ki milyen büntit szokott érte kapni (bár pár hajóról volt tudomásom), akinél ez bizonyításra kerül (ami akár lehet, hogy a fiók zárolása), de ha enyhébb a büntetés, nem hinném, hogy örül akár csak annak is.
   
  Gyularombolo kedveli ezt.

Az oldal megosztása