Mikor melyik ékkövet

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: littlecat85, témanyitás ideje: 30.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. littlecat85

  littlecat85 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Azt kérdezném főleg tapasztalt játékosoktól, hogy hogy célszerű variálni az ékköveket. Mit éri meg jobban betenni kritikus sebzést adó követ vagy találati esélyt adót. Ugyanez védekezőnél is. + élet, vudu, vagy kitérési esély? Illetve háziállatnál? Esetleg ha leírnátok pár kombinációt megköszönném.
   
 2. meteor86

  meteor86 Aktív író

  találati és a kitérési / ép vagy vudu ezt döntsd ell
   
 3. littlecat85

  littlecat85 Fórum-zöldfülű

  Pont azt kérdem, hogy melyik éri meg jobban.
   
 4. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó

  ha kicsi vagy akkor még nem annyira jelentős de ha már bástyából van védelmed és találatid tehetségből + bástya akkor már van értelme ezzel foglalkozni . Nekem van pár dizi ki építve több féle módon van olyan amin 2 védelem van kritikus és sebzés , ezen semmi élet . Van másik amin élet van sebzéssel találatival és 1 védelmivel. Van 1 ami javítós abban van élet jav sebzés és találati. Van még 1 szigony az pedig mint magától Értendő szigony mellette sebzés , javítás és védelem . Ez csak pár darab variáció a különlegeseket nem soroltam fel . De nem is ez a lényeg bárhogy is rakod lesz aki erősebb és ki is lő de ha ezzel tudtam segíteni akkor nm ha csak bonyolítottam akkor bocsi :) 1. csp csata war , 2. apró csata találati-s event , 3. javítás + harcközben kergetés , 4. szigony . A fosztás az már alapra meg lehet csinálni de ha majd érdekel azt is le írom : By:.
   
  BERMUDA65(HU) és Docca kedveli ezt.
 5. littlecat85

  littlecat85 Fórum-zöldfülű

  Köszönöm. Igen sokat segítettél vele. Akkor nekem még elég a 2-es 4-es opció. :)
   

Az oldal megosztása