Mojók számát is a tengerre...

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: SzellemCápa, témanyitás ideje: 10.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

Ha már aruba a kikötőbe került a mojók számát is kiírhatná a tengeren mint az aranyat és a gyöngyöt

2. LORDFRICI

LORDFRICI Utánpótlás-írogató

Egyet értek ez jó lenne .

3. kecsó

kecsó Fórumlakó

Támogatom az ötletet... Ha már mászkálni kell kikötőbe, bedobálni a mojót,jó lenne ha nem patyára "tenném" azt*!

*És nem csak én.

4. Tоshiba®

Tоshiba® Járnitanuló

Jogos a felvetés, egyet értek vele én is:)

5. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Hát nem tudom. :) Ha már mojot akarsz dobálni akkor biztosan gyűjtöttél annyit, hogy megérje a a fáradtságot bemenni a biztonságos kikötőbe. Eddig sem láttad mennyi mojod van, csak ha megnyitottad az aruba üstjét ;) Most az a különbség, hogy ezt egy biztonságos helyszínen teheted meg. Szerintem az a lényeg, hogy most már minden "jutalomért" be kell lépni a tengerre (pl. adventi naptár) és csak akkor férsz hozzá. Meglátásom szerint hamarosan a napi bonusz is csak akkor fog érvényesülni, ha a tengerre lépsz be, nem lesz elég a főoldal :D

6. v43-1018

v43-1018 Utánpótlás-írogató

De eddig nem kellett feleslegesen a térképen hajózni,hogy tudjam mennyi van most meg kell.

7. KLobonc

KLobonc Utánpótlás-írogató

Elvetted az ötletemet :)))
    Egyetértek. !!!!