Közlemény Műszaki frissítés – AMS 1. szakasz

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj, Kalózok!

  Az AMS rendszer első szakasza indulásra kész! Kérjük, olvassátok el az összeállított kérdéseket és válaszokat, ahol megtudhatjátok, mit jelent ez a változás a Seafight életében. Örülünk a visszajelzéseiteknek és hozzászólásaitoknak a témáról indított beszélgetésben.

  Ebben a fórumtémában oszthatjátok meg a véleményeteket a többiekkel és itt találjátok a GYIK kérdéseit.

  A Seafight csapata
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  A közelmúltban történt sebességgel kapcsolatos változások miatt eltávolítottuk a sebességpontokat a csilikből, és roncsokból. Valamint csapdákat is. Ezért megnőtt az esélye hogy bármi mást kapjatok, pl. életerő, TP, gyöngy, és mojó. Ezen kívül mostantól egy kis szerencsével kristályt is találhattok a csillogó zsákmányokban és roncsokban.

  Reméljük hogy tetszik majd nektek ez a változás :)

  A Seafight csapata
   
  Saracen kedveli ezt.
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Köszönjük a visszajelzéseket az AMS 1. szakaszával kapcsolatban. A fő célunk ezzel a változtatással az volt, hogy létrehozzunk egy jó stratégiai elemet, és több felelősséget adjunk nektek hogy ti magatok dönthessétek el hogyan akarjátok felépíteni hajótokat, és hozzatok taktikai döntéseket, függően attól hogy milyen hajót szeretnétek a tengerre.

  Viszont ezt a változtatást nagyszabású frissítésnek szántuk, és több mint örülünk hogy ott végezhettük el a változtatást ahol arra szükség volt. Végig nézve a hétfői frissítésről érkezett visszajelzéseket, úgy döntöttünk hogy a következőkön változtatunk:

  [​IMG]

  Mostantól a "sérült" (Damaged) hajó állapot 50% életerőnél aktiválódik (a korábbi 66% helyett). Az "égő" (Burning) állapot pedig ha az életerőd 25% alá csökken (a korábbi 33% helyett). További változás, hogy a navigátor a végsőkig a fedélzeten marad, még akkor is ha a hajó már ég. Továbbá még a fartőke is hatással lesz a sebességedre akkor is ha a hajód ég, mely lehetővé teszi hogy gyorsabb legyél ebben az állapotban is.

  Reméljük tetszeni fognak ezek a változások, itt továbbra is megoszthatod véleményed.

  A Seafight csapata​
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása