Német szerveren való játék

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: ZsYr, témanyitás ideje: 24.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ZsYr

ZsYr Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Olyan kérdésem volna, hogy ha én a német 2 szerveren játszom, akkor van-e lehetőség ott magyarításra? Természetesen nem pofátlankodásként kérdezem, nem kel lehurrogni, csak érdeklődnék hogy van-e lehetőség a játékot bármilyen szinten magyarra változtatni a biztonsági menüt leszámítva. Illetve nem lehetséges-e hogy forintért lehessen ott vásárolni?

Remélem jó helyre írtam, és elnézést ha hülyeséget kérdezek.

2. Keeflee

Keeflee Utánpótlás-írogató

Szerver választásnál ki vannak írva a használható nyelvezetek, nem hiszem, hogy külön foglalkoznának a magyarral, de ez csak az én véleményem ::

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Külön nem lehet magyarosítani. Minden szervernek megvan, hogy milyen nyelveken érhetőek el. Mindenki számára ajánlott olyan szervert választani, ami a saját nyelvén is elérhető. Remélhetőleg neked nem okoz gondot a német nyelv.

A fordítások során én magam is gyakran találkozok például érdekes nevekkel, ami miatt egy magyar event ismertetőt elolvasva nem biztos, hogy minden világos lesz egy német szerveren. Pont ezért érdemes ilyen esetben az adott nyelvű fórumot látogatni inkább.

A forintért való vásárlásban nem vagyok biztos. Az tuti, hogy ez a kedvezmény a Magyarországon élő embereknek (nemzetiségtől, állampolgárságtól függetlenül) jár. Tehát akár egy németnek is jár, ha Magyarországon él, de mivel a magyar csapat csak nemzetközi szervereket felügyel, így nem tudom, hogy 1-1 ország szervereinél mi a helyzet. Ezzel kapcsolatban érdemes volna a saját supportodnak írni. Amennyiben lehetséges, akkor nekik is meg kell tudniuk csinálni.