Önmegsemmisítő fegyver

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ..NeptuneSpear.., témanyitás ideje: 1.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ..NeptuneSpear..

..NeptuneSpear.. Fórum-zöldfülű

Üdv. Mindenkinek ! Egy javaslatom volna "Seafight" a kisebb hajókra . A Seafight rendszeres kérdőíve tartalmaz egy kérdést / esélyegyenlőség a játékban / .. Soha nem lesz egyenlőség a nagy és a kisebb játékosok között mert folyamatosan fejlesztik a nagy hajókat is .. Ami természetes velejáró a játéknak . :) De ebben az esetben a kicsiknek esélytelen utolérni és felzárkózni . A javaslat a következő lenne egy olyan fedélzeti fegyver amivel az esélytelen kisebb hajók kaphatnának egy esélyt .. Egy fegyverről lenne szó ami önmegsemmisítő tehát az esélytelen játékos mérlegelné ,hogy likvidálja saját és az ellenség hajóját így . Nem egyoldalú lenne a fölénye egy magas szintű játékosnak .. Sokkal több játékost, vonzana a térképekre / nem csak az event alkalmával / és talán több profitot szerezne a Seafight . A játék ugyanis egy lehetőség mindenkinek .. Ha rendre kilövi egy erőfölényben lévő klán -vagy játékostárs a kisebb haladó játékosokat ,az nem okoz sem sikerélményt sem pedig nem motiváció .Egy játék csak úgy visz előre ha sikerélményt okoz a játékban .. S nem pedig egyre nagyobb esélytelenséget .. Mindenki azért játszik ,hogy sikereket érjen el .. Csak gondolják végig azt hiszem nem hagynák félbe a játékot annyian .. Így több profit jutna több bevételi forrás ezen játékosok által is .. Mert ha kalózokról van szó a játékban, akkor a kalóz fortély új árnyalatai nyílnának meg a játékban .. Üdv.

**ENR** kedveli ezt.
  2. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Ne haragudj de nem értelek, a játékból kivették azokat az elemeket ami kárt okozhat a kisebb hajóknak. Gondolok itt a fedélzet elvesztésre például. Most mindenki tud javítani ha kilövik, nem kell csiliben lévő életerőért úszkálni. Több event alkalmával az elit ágyúkat össze lehetett gyűjteni amivel könnyebb a fejlődés. Az ékkövek és egyéb újítások miatt már nem lehet tudni, hogy ki kis hajó vagy nem. Az elit szint már nem mérvadó;) ebben az esetben :) A kezdő játékosoknak megvan az esélye, hogy felvizsgázzon vagy maradjon a SUN map szinten, a régi játékosoknak erre nem volt lehetősége és végig járták a ranglétrát. Szerintem nincs akadálya annak, hogy legyen sikerélményed, ezért feleslegesnek tartom a javaslatod.

3. †~Minisota~†

†~Minisota~† Junior szaki

Szia. Én is nemrég kezdtem, és be kell vallani az első 1 hónap húzós, de ha tudod hogyan kell egy hajót felhúzni akkor 3 hónap alatt lehet egy jó kis hajód, kilőnek kilőnek, kis hajónak ott a kezdeti, kilőnek csilizz 1 órán át.. aztán megint egy csobb de mit vársz? ha nagyobb vagy is úszol minden órában általában. A csilizésből meg jön mojo abból BM ahol csak te vagy, tehát nem értem mi nehéz most egy kis kezdőnek. Ha meg nem tudod hogyan kell felhúzni úgy egy hajót hogy a legrövidebb idő alatt érj el nagyobb változást akkor kérdezz meg egy tapasztalt játékost, Ő talán segíteni fog :)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ és FM_Héra kedveli ezt.
  4. SzamócAsA

SzamócAsA Utánpótlás-írogató

Egyetértek Szitussal :)

5. Fejvadász

Fejvadász Haladó

LAKAT
    Ha be akarod érni a nagyobbakat játssz többet mint ők.

6. **ENR**

**ENR** Utánpótlás-írogató

..NeptuneSpear.. Egyetértek veled abban ,hogy nem fogod beérni a nagy játékosokat bármennyi időt és pénzt áldozol a játékra . A hajójuk életerejét ( Pv - Hp ) biztosan nem .

7. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Na akkor itt egy élő példa, ÉN. Az utóbbi időben elég sokat játszom Ázsia szerveren, pedig a hajóm erőssége a béka feneke alatt van/volt. Még most is gyenge vagyok még 200k életem sincs és a sebzésem is csak 4k üreggel, de nem siránkozok, hogy jajj igy meg ugy segisenek már, tudom hogy aki erősebb ő is átesett ezen és kész.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ez a jó hozzáállás! További sok sikert! ;)

9. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Kőszi a biztatást.