Ötlet

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ]EZEL[, témanyitás ideje: 1.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szevasztok szép napot!! Mint arról már korábban írtam jó lenne ha a 27-szintű diziken is változás lenne mivel a világ térképek is változtak smi egyebek is!! A 27-hajónál + állt az élet! Tulajdonképpen azt is észre vettem,hogy a event dizik grafikai megjelenése elég csúnya ! DE ez csak az én véleményem igazán lehetne kis változás szerintem meg tudja engedni a BP magának, hogy valami grafikusokat alkalmazzanak szerintem futna rá! Szerintetek ez irányban lehetne változás?? További jó szelet!!

Naksi kedveli ezt.
  2. 123456

123456 Fórum-zöldfülű

Hello!
    Olyan lehetőség jutott eszembe, ami nekünk kisebb hajókkal rendelkező játékosoknak lehetne segítség. Az új tehetségek bevezetése óta sajnos eléggé lecsökkent a játék kedvem, de gondolkoztam és lenne megoldás, persze nem állítom, hogy megvalósítása könnyű lenne. Az első és egyszerűbb ötlet: Az új tehetségfa bevezetése iután visszakaptuk a kristályt, ami jó, viszont most ott áll a hajómon 40.000 kristály. Jó lenne, ha ezt mondjuk gyöngyben megkaphatnánk, mert korona híján nem nagyon tudom így hasznosítani és akkor legalább egyéb dolgokra fel tudnám használni.
    A másik dolog egy új roham térkép bevezetése a kis hajóknak, ahol tudnának úgy koronát gyűjteni, hogy a nagyobb hajók nem tudnák élvezni ezt a helyzetet, de mégis mi is hozzá tudnánk jutni ehhez a részhez. Mert egy nagy hajó egy meglepetésből kap 70 korona körül, én meg ha tudom lőhetem a Blizzardot és lefoszthatom 15 koronáért, ha tudom. Terveztem elkezdeni költeni a hajóra, de nem gondolom, hogy mindent csak megvenni kellene. Játékból megszerezhető elemek elérése nekünk, kisebbeknek is jól jönne. Tudom, feljebb kell menni, de ez nem ésszerű, mert itt gyöngyöt könnyebb gyűjteni, fent meg koronát is, azonban jelenleg még nem vagyok rá elég. Köszönöm, ha foglalkoznak a dologgal, egy visszajelzést is örömmel vennék.

bnor és tami80 kedveli ezt.
  3. Feckaa

Feckaa Fórum-zöldfülű

sziasztok mikor lesz resi

4. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Szia, engedd meg, hogy kifejtsem a véleményemet ezzel kapcsolatban. Alapvetően teljességgel megértem a problémádat, viszont az elég abszurd, hogy csak azért legyen egy külön térkép. Nekünk sem volt ( bár ugye akkor még nem kellett korona tehetséghez ). Azt se felejtsd el, hogy bizonyos mennyiséget ki lehet tenni korona nélkül is, szóval ha nem is nagy durranás, de a semminél több. Illetve azt sem tartom fairnek, hogy ha megkapjátok a térképet, a koronával ugyanott lennél tehetségek terén, mint az, aki jóval nagyobb / régebb óta játszik. Ezt azért remélem megérted. Aki a 21-es szintet valahogy eléri, már eltud indulni a napi próbával, egy 12-13-as hajónak meg inkább legyen a gyöngy a gondja, mint a korona.

5. Esi

Esi Fórum admirálisa

A koronát többnyire nem a hajók fosztogatásából szerzik a nagyobb hajók sem, hanem a napi próbákból. Fosztogatásból például a szintlépéshez szükséges koronák megszerzése talán hónapokba is telne.
    A nagyobb szintű játékosoknak sincsen olyan bónusztérkép, ahol koronát tudnának szerezni, hanem a sima tengertérképekről kell megszerezniük. Ha már említetted a Meglepetést; ha nem elég erős a hajód ahhoz, hogy 23-as szintre felvizsgázzál, akkor esélyed nem lenne, hogy kilőj egyet, így a koronát se szerezheted meg belőle. A tehetségekből sokmindent el lehet érni számottevő korona nélkül is, ami az alacsonyabb szintek kihívásaihoz bőven elégségesek. Ha pedig ezt a szintet már régen megugrottad erősségben, akkor ideje tovább vizsgázni, mert a játék egyre inkább a felső szinteken szerezhető tárgyakat is kívánja, ha olyan erősségű akarsz lenni, mint az ott játszó hajók.