Ötletarzenál

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Cimonser-WFA, témanyitás ideje: 7.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cimonser-WFA

Cimonser-WFA Fórum-zöldfülű

Sziasztok.

Az első ötletem az lenne,hogy mivel kivettek a Hajógyárból sok-sok dolgot ezért azt a felszabadult helyet lehetne betölteni fontosabb dolgokkal.

Például:
    - BM sebzés időtartama
    - BM élet időtartama
    - Kristályeső időtartama (Már megvan)
    - Rabszolgák időtartama
    - Prémium tagság időtartama.
    - Vudu sámán időtartama
    - És egyéb bónuszok időtartamát illetve tulajdonságát.

A második ötletem meg az lenne,hogy a BM-ekből ki kéne venni a Teleportot,Vérszomjat,Füstbombát. Mert sokakat hallok idegeskedni azért mert háromszor is egymás után füstbombát kap vagy egyéb "Nem hasznos" tárgyat.

A harmadik ötletem az Elefántfedélzet és az ébenfa fedélzet megszerzéséről szólna.
    Kicsit igazságtalan hogy csak rendelni lehet. Meg kellene oldani valahogy,hogy lehessen kapni azt is. Például BM-ből. És akkor az is hozzájutna aki nem rendel.

Kinek mi a véleménye? :)

2. ErroR007

ErroR007 Járnitanuló

A fedekkel nemértek eggyet :D... Mivel aki megvette avval ez kitolás lenne.De a másik kettő ötlet nemrossz;).

3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A fedekkel én se értek egyet, mert lássuk be, hogy nem olyan drágák. A többi ötlet az nekem is bejön. Támogatom!

4. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Én annyit változtatnék a plusz fedekkel kapcsolatban, hogy meglehessen venni olyannak is aki nem prémesek.

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Továbbítva, részben már megvalósítva. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.