Olcsóbb sms-s rendelés

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: norbaaa, témanyitás ideje: 20.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. norbaaa

norbaaa Fórum-zöldfülű

szerbiából igen nagyon drága az SMS rendelés vagy emelni kéne a gyöngyöt
    amit kapunk rendelésért vagy az árat le csökkenteni :)

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Ajánlott minden esetben olyan címet választani a topicodnak, mellyel egyértelműen utalsz az abban részletezett dolgokra. Jelen esetben a "sziasztok" elég pocsék cím, bármit takarhat, jogosan mondaná bárki ez engem nem érdekel, meg se nézem. A címet átírtam.
    Egyébként régi ötlet, az sms rendelés drága, nem a BP miatt, hanem a szolgáltató miatt, hiszen ők is ráteszik a saját árrésüket. Ezért ebben nem igen lesz változás, Nem biztos hogy Szerbiában van PSC, de ha van használd azt, jó dolog :), esetleg szánd rá magad hogy csinálsz 1 bankkártyát, ha tényleg szoktál rendelni megéri.

3. norbaaa

norbaaa Fórum-zöldfülű

erre csak azt tudom mondani akkoris sok
    PSC nemtudom mi
    15 eves vagyok
    bank kartyat nemfogok csinaltatni :)
    ennyit tudok mondani

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

PSC = PaySafeCard, egyébként a google a barátod, ha pedig nem veszed te magad a fáradtságot hogy olcsóbban rendelhess, hát ez van.

5. Prototype

Prototype Járnitanuló

én is egyetértek hogy drága de ami bosszantóbb hogy semmi mást nem lehet sms el rendelni mikor szeretnék már azsem érdekelne hogy drága csak legalább lehessen sms el rendelni mert ezért nem fogok számlát nyitni az biztos

6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ti nem olvassátok el amiket más ír? DD most írta le, hogy PSC... Ha tényleg lusták vagytok utána járni akkor meg úgy kell nektek. Egy kis értelmező olvasásba még senki nem halt bele!

7. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Valóban PSC a legegyszerűbb megoldás, ugyanis csak annyit kell tenni, hogy bemész bármelyik OMV kútra csak nem tankolni hanem PSC-ot fogsz venni, 5-10-25-50-100€ címletekben lehet vásárolni, kapsz hozzá egy pin-kódot és egyszerűen úgy használod mint egy bankkártyát.
    Ennyire egyszerű.

További szép napot! :)

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Aki nem igen akarna utána nézni ezeknek.

Ha telefonnal rendelsz azt is fel kell töltened vagy fizetned kell a számlát, hogy rendelhess. A feltöltéshez/ fizetéshez vagy bemész postára vagy valahova ahol ezt megteheted vagy otthonról net bank segítségével.

PSC semmivel nem okoz több gondot, elmész a megfelelő helyre megvenni vagy ugyan csak online is megoldható.

A kettő között tehát kényelmi szempontból semmi különbség nincs, ugyan annyi ügyintézéssel jár, csak épp olcsóbban rendelhetsz vele.

9. norbaaa

norbaaa Fórum-zöldfülű

Szia DD moderator aza valaszom erre
    PSC vagy mia.... nemondjam az nemtudom mi ? :)
    Szerbiai vagyok neharagudj ezt nemertem meg.

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem tudod, ezért írtam le a teljes nevét is, csak olvasd végig a témát, ha már megnyitottad :)

11. ░pityesz░

░pityesz░ Törzsjátékos

szerbiában is van PAYSAFE CARD utánna kell járni hol vannak az értékesitési pontok

12. norbaaa

norbaaa Fórum-zöldfülű

pityesz en nemvagyok min 20 30 eves hogy kartyam legyen.

15 eves lettemre nemfogok kartyat nyitni.

jobblenne tobb valasztast is nyitni
    mondjuk az eddigi szerbiai rendeles SMS
    ami 246 RSD
    pl 500 din es ad 11500 gyongyot vagy tobbet.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.3.14
  13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Semmi gond norbaaa, nem vagy hajlandó utána nézni mi is az a PaySafe Card, sőt még elolvasni sem amit írunk róla, innentől kezdve nincs miről beszélni, (hiszen ha elolvastad volna tudnád ez ugyan úgy néz ki mint egy mobil egyenleg feltöltés egy boltban, semmiféle kártyát nem kell nyitni hozzá), témát zárom.

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem továbbítottuk. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.