open-Béta

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Wanted96, témanyitás ideje: 30.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Wanted96

  Wanted96 Utánpótlás-írogató

  DD meg tudnád mondani, hogy ma hány órakkor fog a Beta szerver nyitni?
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Ha van egy kérdésed annak megfelelő témába tedd fel! Ha nem találsz olyan témát nyitsz egyet. Hogy mikor nyit a béta szerver semmi köze a játékban található aktuális hibákhoz ezért is a kérdésed áthelyezve. Ez nem chat, nem ott kell kérdezni ahol épp moderátort vagy admint látsz. Látom az új hozzászólásokat, bárhova is írod.

  A kérdésedre válaszolva... Nem, a béta szerver jó ideje zárva van, ha a fejlesztők úgy ítélik meg van mit tesztelni, és ahhoz kell a játékosok segítsége is megnyitják, és értesítünk benneteket itt fórumon.
   
 3. Wanted96

  Wanted96 Utánpótlás-írogató

  A Beta szokás szerint semmit nem ér, miért nem zárják be? 3mp játék, 15mp lag?
  Értelme nincs az egésznek....
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Senki nem mondta hogy menj az Open-Béta szerverre és csinálj ott bármit is! Ennek ellenére te még is ott vagy.... Nem tudunk veled mit kezdeni, ill az ott történt dolgokkal :)
   
 5. Wanted96

  Wanted96 Utánpótlás-írogató

  DD esetleg nem tudod, hogy a Bétát mikor állítják le, mert minden ki van fagyva, semmi nem megy. A fejlesztők elég egyszerűen az alapból lagosan bedobták, hogy játszanak.
   
 6. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Köszi szépen, nem kell ismételni magad, olvasd el a választ is :)

  A béta szerver továbbra sem a játékosokért van, hanem a fejlesztőknek, ha kell a segítségetek, kérjük hogy menjetek és használjátok, szólni fogunk. Addig viszont a panaszokkal sem tudunk mit csinálni.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása