paysafecard nem lehet vele fizetni miért?

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: ¤666¤D¤E¤V¤I¤L¤, témanyitás ideje: 29.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ¤666¤D¤E¤V¤I¤L¤

¤666¤D¤E¤V¤I¤L¤ Fórum-zöldfülű

vettem egy paysafecardot és nem lehet vele fizetni a megrendelési oldalon!!akkor mértnem veszik ki onnan! hogy más ne essen ebbe a hibába mert csak pénz kidobás igy!mert vissza nem veszik!!sehol!????

2. DODGE

DODGE Utánpótlás-írogató

Hello.Hogy hogy nem lehet vele fizetni én ma rendeltem bokos csomagot Paysafe-el.

3. ¤666¤D¤E¤V¤I¤L¤

szia egy külföldi magyar barátom adot ajándékba100dolláros payssafe cardot és nem tudok velle rendelni mer nem fogadja el!!

4. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Lehet bevàltotta a kàrtyàt,mielott Neked ajàndèkozta ;-)

5. ¤666¤D¤E¤V¤I¤L¤

nem váltotta be mert vissza igazolttatta és rajta van a lecso!! XD de nem enged vele fizetni ???

6. ¤666¤D¤E¤V¤I¤L¤

amugy meg rokon és nem olyan családbol származik hogy át verjen bár kit is XD!!::))

7. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Visszaigazolni?? Ez PayPal szagú... A paysafecard és a paypal nem ugyanaz. Egyikhez kell egy account másik pedig csak egy papír egy pinkóddal.

További szép napot!

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Tegnap nekem is működött!

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Ahogy már írtam ha valami gondod van a megrendeléssel fordulj supporthoz. Viszont nézz utána hogy a külföldi barátod hol vette azt a PSC-t. Adott országban vásárolt PSC-t nem lehet bármely más országban felhasználni.