Közlemény PaySafeCard újdonság.

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Kedves Játékosok!

  Szeretnénk, ha a paysafecard fizetési mód használata mindig a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb lenne számotokra. Éppen ezért a fizetési ablakot újraterveztük. Ez a letisztultabb dizájn jelentősen megkönnyíti a használatot és elősegíti a még gördülékenyebb vásárlást.

  Letisztult dizájn
  Történjen a fizetés akár paysafecard PIN kóddal, saját paysafecard fiókkal, vagy az okostelefonos alkalmazás és a scan2play rendszer kombinációjával, az új fizetési ablakban mindenki pillanatok alatt megtalálhatja a neki tetsző lehetőséget, és könnyedén kiválaszthatja azt.

  Azonnali egyenleg információ a PIN kód beírásakor
  Sokszor a felhasználók már nem emlékeznek arra, hogy az adott kártyán pontosan mekkora fedezet áll még rendelkezésre. Ezentúl a PIN kód beírása után azonnal meg fog jelenni a kártyán elérhető összeg, ami még gyorsabbá és átláthatóbbá teszi a fizetést.

  Optimalizált visszajelzési folyamat
  Az esetleges hibaüzenetek mostantól rögtön a PIN kód beírása után meg fognak jelenni (pl. érvénytelen kód). Ezzel a fizetési folyamat későbbi fázisában megjelenő hibaüzenetek száma jelentősen lecsökken, ezzel gyorsítva magát az eljárást.

  Egy hosszú és alapos tesztelési folyamat után - amelynek eredményei egyértelműen pozitívak - az új fizetési panel a tervek szerint 2015. október 15-től lesz éles.


  Paysafecard Team
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása