Piac kedvezmény

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: HITMEN36., témanyitás ideje: 11.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HITMEN36.

  HITMEN36. Junior szaki

  Sziasztok !! Nem tudná vki megtudná mondani mi a terve a központnak azon játékosok kárpótlása akik piac kedvezménnyel rendelkeznek? Mivel gondolom játékosok nagy része nem egyszerű robbanó vásárlás miatt vásárolta meg akár hónapokkal előre.Így csak mennek a napok és semmi változás.Meg köszönném ha illetékesek továbbítanák és érdembe választ is , kapnák mi játékosok.Mivel ez nem egyedi ezért nem egyszerű support levelet fogalmaztam meg ha nem baj !! Köszönöm :))
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Amennyiben lenne ezzel kapcsolatban bármi kárpótlás jelezni fogjuk, mint eddig minden hasonlót.

  Továbbá felhívnám a figyelmedet, hogy a Kedvezménycsomag továbbra is működik. Az sajnálatos tény, hogy az utóbbi időben a korábbinál kevesebb lehetőség adódott annak kihasználására. Azonban a kedvezménycsomag mellé nem jár garancia, nincs rögzítve, hogy miket tudsz majd ezzel olcsóbban vásárolni. Valamint tudjuk, hogy a BigPoint fenntartja a jogot a változtatásra, tehát bármikor változtathat a játékon.
   

Az oldal megosztása