Piac

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Hook_Captain, témanyitás ideje: 9.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Szevasztok Kalózok!

Ha már ötletelés akkor az én ötletem az lenne hogy ha már beraknak a piacra különleges tárgyakat gondolok itt a megára akkor a repeszeső ill. Sasszem licitnél ne 1 db ra licitáljunk már hisz mindenki tudja hogy fogyó eszköz.
    Hanem min 10 et el lehessen hozni

Nyílván ha szerintetek más értékét is lehetne emelni akkor tegyük közzé,
    Persze ami ilyen mint ez az eset.
    Azért ne akarjunk egyből 1 milla világítót a piacra ;)

Ki mit szól az ötletemhez?

]EZEL[ és levlevliva kedveli ezt.
  2. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Támogatom az ötletet, ugyanis a Bónusztérképeken már változtattak arra hivatkozva, hogy elavult már és a mostani játékkal tartani kell a tempót, de akkor változtassák a piacot is, ugyanis ez így elég vicces, hogy 5000 db lőszerre licitálunk úgy hogy az kb 15 lövés tehát kicsivel több mint fél perc.
    Szóval gondolják újra az egész piacot.

További szép napot!

]EZEL[ és Naksi kedveli ezt.
  3. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Támogatom. Vagy az 1 órás határidő legyen 30 percre csökkentve.

4. drobert

drobert Járnitanuló

Remek ötlet, talán igy értelme is lenne újra aranyat lőni licit-re, ha nem 5000 lőszer lenne, hanem legalább 15-20.000, és nem 1-1 saszem repeszeső, hanem legalább 100,

5. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Hát ha jobban belegondolunk akkor szinte mindent megváltoztattak már.
    Kalózok ,tehi, bástya és lehetne sorolni.
    levlevliva - nak teljesen igaza van.... elavult a piac a mostani szinthez képest.

]EZEL[ kedveli ezt.
  6. Naksi

Naksi Fórum bárója

Én is egyetértek azzal amit a előttem levő kalózok írtak! Jó ötletnek tartom!

]EZEL[ kedveli ezt.
  7. Törpharcsa

Törpharcsa Fórum-zöldfülű

Az én ötletem az lenne, ami szintén kapcsolódik a piachoz, hogy Bolhapiac néven a már nem használatos dolgainkat mi rakjuk fel. Gondolok itt pl. az admirális ágyúkra, 60-as kisebb szintű ágyúkra stb. A kisebb játékosok igen örülnének neki, Nekünk meg csak ott "porosodnak" a raktárakban.

Naksi kedveli ezt.
  8. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Ötletnek nem rossz.
    Viszont gondolj bele hogy a BP. Nek ebben nem nagyon van haszon.
    Ágyukat pénzért venni a leg jobb bevétel.
    Pl 50db admi 1500 ft kis jégtüzzel.

9. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Ezt már ~2009 óta rágjuk, nem tudom miért, párszor már el lett mondva, hogy ez azért nem megoldható mert túl sok visszaélésre adna lehetőséget.

További szép estét!

10. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Ahoy!

Kicsit más jellegű, de a piachoz tartozó ötlet, szerintem amikor sok tárgy elérhető a piacon (feketepiac) kissé áttekinthetetlenné válik, és kevés az a hely ahol tudjuk görgetni az ajánlatokat, szóval javasolnám a felépítésén változtatni, hogy jobban áttekinthető legyen, legalábbis nekem zavaró hogy olyan kis ablakba kell nézelődnöm, amikor több tíz dolog van ott, és érzékennyé válik a görgetés.

Üdv.

11. Apolló

Apolló Fórumőrült

Köszönjük az észrevételedet, szerintem jogos.
    Vannak tervek arra, hogy a piacteret (így gondolom, a feketepiacot is) átviszik a tengerre. Így lehet, hogy már nem a főoldalon, hanem a kliensben lesz valamikor egy újfajta feketepiac.
    De ez még a jövő zenéje.

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ kedveli ezt.
  12. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

ja de a klienst még letölteni sem tudom már próbáltam kb 50x:(

13. tami80

tami80 Törekvő

ha a számítógép neve ékezetet tartalmaz, teszem fel békakirály, akkor az alapértelmezett helyre nem fog feltelepülni, ez nekünk magyaroknak igen vidám :D Tallózd be mondjuk a c meghajtót, csinálj oda egy seafight nevű mappát, úgy mennie kell.