Piactér Licitálás

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: GyilkosTorpe, témanyitás ideje: 13.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. GyilkosTorpe

  GyilkosTorpe Utánpótlás-írogató

  Piacteren mennyi aranyert lehet vinni a Kristalyokat meg a Ladakulcsot?
  Eu5 szerveren!
   
 2. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia!
  Erre neked senki nem tud pontos választ adni. Megesik, mikor nagyon kevés aranyért sikerül vinni valakinek, vagy megeshet, hogy sokat bukik rajta. Kinek mikor mennyit ér meg... Átlagot talán tudnának írni, de még abban sem lehetsz biztos.
  Ezt a kérdésedet talán chaten kellene feltenned, írhatnak neked egy összeget, az még nem biztos, hogy neked annyival sikerül is.
   
 3. GyilkosTorpe

  GyilkosTorpe Utánpótlás-írogató

  Nem pontos valaszt kerek csak kb!Atlagban!Chaten kerdeztem de senki nem mondja meg csak h fyongyert venni meg ilyenek h probalkozz!
   
 4. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Valószínűleg azért nem válaszolnak, mert nem akarnak versenytársat, vagy nem licitálnak (én sem szoktam, legalábbis ezekre), így nem tudnak még átlagot sem mondani.
  Célravezetőbb lehet, ha kitapasztalod.
   
 5. DokkoLó✰HST

  DokkoLó✰HST Fórummogul

  Szerinted, ha valaki nem játszik azon a szerveren, honnan kellene tudnia mennyi a licit? Ha nem válaszolnak chaten, akkor próbálkozz, aztán majd csak bejön. EU1-en én átlagban délelőtt 6 millióval hozom a kristályt, de ez sem mérvadó, van, hogy nem jön be a licit.
   
 6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Esélyes, hogy az EU5-ös szerveren játszókhoz intézte a kérdést.
   
 7. Csirkecomb

  Csirkecomb Utánpótlás-írogató

  Szia a kérdésedre a válaszom ,mint ahogyan azt Fm_Héra is leírta változó ,,első körben nézd meg ki van rajta ,tapasztald ki ,nem akarok zagyvaságot írni ,de ha egy kisebb játékos licitál nem rak rá sokat ellentétben egy nagyobbal ,, de mondok neked egy reális összeget a kristályra 10 és 30 milla között érdemes rakni rá a kulcsra pedig akár 15 milláig ,,ez körülbelül olyan mint a csúcs idő , ha vannak játékban többen is ,akkor nagyobb összeg kell rá ,ha viszont nincsenek nem kell rá annyi.Még valami, nem muszáj meg fogadnod ha nem vagy klánban akkor csatlakozz hozzánk és segítünk,klán rövidítés : ĜǾĎ
   
 8. clydeツ

  clydeツ Járnitanuló

  Változó a licit...1-2 hete minden órában 5-6 millákkal elhoztam a lőszereket, már sikerült minden fajtából 3-4százezreket, mikor kitapasztalták mennyiket rakok és onnantól kezdve kétszer annyiba fáj a dolog....próbálkozni kell...
   
  GyilkosTorpe kedveli ezt.
 9. GyilkosTorpe

  GyilkosTorpe Utánpótlás-írogató

  En az agyukat vinni 4-5 milla!And a amulett and medal vinni 300.000-600.000 gold!:D
   

Az oldal megosztása