Poseidon Csata

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Kenpachi, témanyitás ideje: 13.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Ahoj, Kalózok!

Most megismerhetitek a Tengerek Csatáját, a Poseidon Csatákat!
    Ez 2-3 havonta kerül megrendezésre!

Be kell fizetni 25.000 vagy 50.000 gyöngyöt vagy 75.000 gyöngyöt ( külön funkciók válnak elérhetővé, ha 50ezer gyöngyöt fizetsz be)

A lényege, hogy minél több pontot gyűjts, ha 1 játékost kilősz, pl Ő 5-ös szintű, bármennyi legyen a szinted 5 pontot kapsz, ha 8-as akkor 8-at, ha 20-as akkor 20pontot ad, független a Te szintedtől.

A csata végén a győztes ( 1. helyezés) megkapja a Szerver által befizetett gyöngy FELÉT a 2. helyezett a Szerver által befizetett gyöngy NEGYEDÉT , valamint a 3. helyezett a Szerver által befizetett gyöngy NYOLCADÁT és a többi játékos között el lesz osztva a Szerver által befizetett gyöngy NYOLCADA (azaz, ha 1. leszel és összesen 1 millió gyöngy került a kasszába akkor 500.000 gyöngyöt kapsz, ha 2. akkor 250.000 gyöngyöt, ha 3.-ik 125.000 gyöngy, és az összes játékos aki befizetett a játékba a további 125.000 gyöngyöt elosztjuk közötte [ ha 20db játékos fizetett be 50k gyöngyöt akkor a 20db játékos kap 15625 gyöngyöt fejenként, + ha 1. 2. 3. -ak lettek ahhoz hozzáadódik a nyereményük] )

Egy kis GYIK:

Hány játékos vehet részt a Poseidon Csatán?

Bármennyien, akik akarnak, befizetik a gyöngyöt ( 25 vagy 50k vagy 75k-t) és már mehet is útnak, a csata felé.

Mikor kell jelentkezni a csatára?

Bármikor, a Csata kezdete előtt 1nappal már lehet, de akár a csata közbe is lehet, csak természetesen ha közbe jelentkezel, akkor kevesebb az esélyed, mint aki 1. nap már ment is.

Miért lehet 25.000 vagy 50.000 vagy 75.000 gyöngyöt befizetni?

Ha te 25.000 gyöngyöt fizetsz be, semmi extra nem jön a csata mellé, de ha Te 50.000 gyöngyöt fizetsz be, akkor a Tengerek istene, Poseidon megáld téged a csata közben élettel, ha az életerős 35ezer alá csökken, ingyen ad + 30ezer életet! Viszont ha te 75.000 gyöngyöt fizetsz be akkor ugyan azt megkapod mint az 50.000 gyöngy-nél, csak még hozzátársul a Feltámasztás is, ha kilőnek ugyan azon a helyen 20ezer élettel megjelensz ( + 1000 vagy ha prémes vagy akkor az életed 10%-vál) és nagyobb az esélyed, hogy kilőheted!

Hogyan szerezhetek pontot?

Ha Te kilősz egy játékost, akkor annyi pontot kapsz, amekkora az Ő szintje, pl. ha Ő 20-as akkor 20 pont, ha 15-ös akkor 15 pont, ha 7-es akkor 7pont, független a Te szintedtől.

Lesz-e külön golyó/ágyú ?

Nem! Nem lesz!

Ki nyer az eventen?

Aki a legtöbb pontot gyűjti! De mindenki kap gyöngyöt!

Hogy érti azt hogy mindenki kap gyöngyöt?

Ha te nyersz, azaz 1. helyen zárulsz akkor a Szerveren az ÖSSZES befizetett gyöngynek a felét kapod meg ( ha 5milla gyöngy jött be akkor 2,5millát kapsz) ha 2. helyen zárulsz akkor a gyöngy negyedét kapod meg ( ha 5milla gyöngy jött be akkor 1,25milla gyöngyöt kapsz) ha 3. helyen végzel, akkor a gyöngy nyolcadát ( ha 5milla volt benn akkor 625ezer gyöngyöt kapsz) és minden játékos aki befizetett gyöngyöt elosztjuk a további gyöngyöt azaz a többi 625ezret. ( ha 150 játékos fizetett be akkor 4166 gyöngyöt kap mindenki +-ba még a 150. helyezett is!).

Mennyi ideig tartana a Poseidon-Csata?

7 napig, egy hétig, mindig Péntek 12:00-tól tartana Péntek 12:00-ig, és Péntek este írnák jóvá a jutalmakat!

Az 1. helyezett kap még valami plusszot?

Nem! Az összes játékos, aki befizette a szerveren a gyöngyöt, annak elnyeri a felét, eléggé jó jutalom, semmi extrát nem kap!

Csak úgy idézem, nem írta senki, csak így jobban kitűnik a többiből :)

(Bocsánat a helyesírásért, csak elég sokat írtam elő fordul hogy felcseréltem pár betűt pl.: scere a csere helyett :) )

Utoljára szerkesztett: 13.12.13
    Halálhozó és suzukisendre kedveli ezt.
  2. suzukisendre

suzukisendre Fórum-zöldfülű

Jó ötlet, nekem tetszik, bár elég sok lenne a nyeremény... :/

3. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Szia.Az alapötlet tetszik, játékosok által szervezett csata ,játékosok által szabott feltételekkel:) Eddig jó, neveznének is sokan szerintem.Viszont a szmámításokal gondok vannak mert ha 100 játékos jelentekezik és mind fizet 75k gyöngyöt aminek felét elviszi az első helyezet, negyedét a második, akkor marad egy negyed ami adott esetben 1.875.000 millió gyöngy akkor abból nem kaphat mindenki egy nyólcadot ami úgye 937500 gyöngy ami úgye abszurdum mert ahoz 93,75 millió gyöngy kellene 100 játkoshoz( csak a nyólcadokra), de ez részletkérdés, mint írtam az alapja tetszik,gratula.:)

Halálhozó kedveli ezt.
  4. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Szia, kicsit idézek:

Ebből is kiemelem a legfontosabbat:

Azaz, ha 150 játékos jelizik, akkor 625ezer osztva 150-el, és az eredményt kapja meg minden játékos. Érted, vagy írjam le még részletesebben, vagy én nem értem? :)

suzukisendre kedveli ezt.
  5. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

na lehet hogy én néztem el valamit, de mint mondtam tetszik:)

6. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Szerintem egy picit el vagytok tájolódva, tulajdonképpen minden ilyen témával elvárjátok, hogy a BP fizessen nektek azért mert csatáztok?...
    Az meg a hab a tortán, hogy itt már milliós tételekről beszélünk, tehát picit szálljunk vissza a vízre és gondolkodjunk reálisan. :)

További szép estét.

7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Hát nekem nem jön be a dolog!

8. ᴰᵒᶰᶢᶥ

ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

Nekem sem jön be, azok a játékosok akik pl most is tolják a viadalt, azoknak már "nincs szükségük" gyöngyre. Ezzel motiválnád őket? NEM! Pushingra igen, átjátszani 1-2 kisebbnek a gyöngyöket :D
    És ahogy levlevliva is írta... örüljünk már annak is, hogy így viadal idején megjutalmazzák a játékosokat, azért mert szórakoznak :D, ne várjuk már el rendszeresen.

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem továbbítottuk. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.