Support Prémium tagság lejárati idejének ellenőrzése és nem aktív csomagok rendelése.

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok

  A prémium lejárati idejét mindenképpen a rendelési oldalon ellenőrizzétek! Máshol sajnos előfordul, hogy hibásan jelenik meg.

  Ennek lépései:

  1. lépés: Kattints a Piactérre
  2. lépés: Kattints az Előfizetések

  premium1.jpg
  3. lépés: Miután megjelent a Seafight üzlet, kattints az Állapot és felmondásra

  premium2.jpg

  4. lépés: Megjelenik a "fiókom" ablak, ahol ellenőrizheted az aktív csomagjaidat, beleértve a Prémium tagságod határidejét (lejárati idejét)

  premium3.jpg

  Amennyiben még is máshol, tehát nem a rendelési oldalon ellenőrzitek, és az esetleges hibás információ miatt a prémium tagság lejáratával elveszítetek valamit (fedélzet, altiszt), azt a supportnak nem áll módjában jóváírni, ill kártalanítani.

  Továbbá nem jár kártalanítás olyan játékosoknak sem, akik nem aktív csomagokat rendelnek meg (melyek nem jelennek meg a seafight főoldalán, vagy a seafight üzletben bármi ügyeskedés nélkül), majd nem kapják meg azt.

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása