Közlemény Probléma a Windows 7-tel

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 20.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. BA_Master

  BA_Master Fórum hercege

  Ahoj Kalózok!

  Fontos frissítésünk van Seafight kliensünk különböző operációs rendszerekkel való kompatibilitásával kapcsolatban. A legújabb technológiai változások és fejlesztések miatt sajnálattal tájékoztatjuk, hogy kliensünket a továbbiakban nem támogatjuk a Windows 7 operációs rendszereken.
  Mint talán tudjátok, a Microsoft megszüntette a Windows 7 támogatását, ami azt jelenti, hogy már nem nyújtanak biztonsági frissítéseket vagy technikai segítséget ehhez az operációs rendszerhez. Következésképpen erőfeszítéseinket ehhez az iparági változáshoz kell igazítanunk és prioritásként kell kezelnünk játékunk kompatibilitását a legmodernebb és legbiztonságosabb platformokkal.
  Megértjük hogy ez a hír csalódást okozhat hűséges játékosainknak, akik még mindig Windows 7-et használnak. Mielőtt bármilyen aggály merülne fel szeretnénk biztosítani benneteket, hogy ez a változás nem jelenti a Seafight kalózkodásotok végét. Továbbra is elérheted és élvezheted a játékot böngésződön keresztül, függetlenül attól, milyen operációs rendszert használsz. Böngészős verziónk továbbra is teljes mértékben működőképes, és továbbra is kapja a frissítéseket és a támogatást.
  A jelenleg Windows 7 rendszert használó játékosainkat is arra biztatjuk, hogy fontolják meg operációs rendszerük újabb verzióra való frissítését. A támogatott operációs rendszerre való frissítés nemcsak a Seafight zökkenőmentes működését biztosítja, hanem összességében biztonságosabb és hatékonyabb számítástechnikai élményt is nyújt.
  Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért és nagyra értékeljük megértését, miközben alkalmazkodunk a fejlődő technológiai környezethez. Elkötelezettségünk a kivételes játékélmény biztosítása iránt továbbra is megingathatatlan és folytatjuk az innovációt, és új kalandokat hozunk közösségünk számára a tengerekre.
  Ha bármilyen kérdésed van vagy segítségre van szükséged a Seafight böngészőn keresztüli eléréséhez, ügyfélszolgálati csapatunk örömmel segít neked. Egyszerűen csak vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi ott leszünk, hogy segítő kezet nyújtsunk.

  A Seafight Csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása