Visszajelzés Pusztulás napjai

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: DonMaterial, témanyitás ideje: 9.6.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Naksi

  Naksi Fórum biztosa

  Szia. Köszönöm, megnézzem akkor. :)
   
 2. -Labtec-

  -Labtec- Törekvő

  Messze van még event vége,elég kőnyű volt dizire össze szedni lelket, házi állat le maradt, jeleznéd ha lehet diziket,házi állatokat be tenni értelmes dolgokat!
   
  makfer és sárkányos kedveli ezt.
 3. world_of_warship

  world_of_warship Aktív író

  Hali. Jó az event, megérős.De már kezd látszani hogy kezdenek az emberkék kifogyni a lőszerekböl. és még tényleg sok van vissza. Az lenne a javaslatom hogy gyöngyért lehessen lőszert venni mert már páran kinjukban világitóval lőnek
   
  sárkányos kedveli ezt.
 4. Lord

  Lord Fórum biztosa

  Továbbítom. Designról már volt szó, hogy tesznek még be, de hogy ezen az eventen tervezik vagy később arról még nincs friss információm. Discord egyik szobában lehet javasolni, szavazni is, azt szokták mostanában nézni.
   
  †Knight_Rider† kedveli ezt.
 5. sárkányos

  sárkányos Kivételes tehetség

  Szép napot szeretném kérdezni hol találom a Discord-t ?? Köszönöm!!
   
 6. Lord

  Lord Fórum biztosa

  Naksi kedveli ezt.
 7. sárkányos

  sárkányos Kivételes tehetség

  Köszönöm!! Csak már ugyan ne adjam meg a telefon számomat ! Na meg nem akarok öregségemre angolul meg tanulni További szép napot!!
   
 8. -¤ĦĕllâS¤-

  -¤ĦĕllâS¤- Fórum-zöldfülű

  ezt én is javasolnám sok van még vissza én mint 29-es szintu pl safanad érméhez nem is jutok csak csoportosbol amiből valjuk be max 3-4x tud bemenni az ember naponta de abból pl 3x kap koronát... a sakál npc-t igy kénytelen vagyok világitoval vagy sima robbanóval löni.
  azért az event npc-k adhatnának safanad érmét is vagy tényleg csak gyöngyért leheseen venni az ignis lőszert is. safanadot meg kalozjutalomra költeném már ha lenne az elején filoztam is hogy meg e vegyem a csomagot hogy tudjak vásárolni kalozjutalomból mert ugye ezzen a szinten nem lehet szerezni safanadot meg az eventből is alig lehet szerezni safanad érmét.
   
 9. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  29-es szinten még nem is Safanad érmével kellene foglalkoznod egyébként.
   
 10. -¤ĦĕllâS¤-

  -¤ĦĕllâS¤- Fórum-zöldfülű

  szintezek de nem a szint számit hanem itt arról van szó hogy mindenhez safanad érme kell és pont azt nem ad az event npc.
  (29 szint minden nap be vagyok lépve csinálom a napi próbákat ;hasadékozok; farmolom az eventett. bástyát rakom kifelé szezonozok. minden egyes nap szerintem tudom mit csinálok ezzen a szinten.
   
 11. demonledi

  demonledi Aktív író

  Én még mindig nem értem mihez kell annyira Safanad, mármint ahogy írod, még a bástyákat rakod, az összesen olyan 30Milla gyöngy, plusz tehik, amik megint nem olcsóak. Utána ágyúhelyek, mivel 29es vagy így gyanítom hogy még a koronások sincsenek készen, utána meg még ott a youlong ami egy ideig kitart :D
  Értem hogy pl világpusztítót safanad -ért tudsz venni (ami nemmellesleg szerintem sem egy túl kedves tervezési döntés) de még bőven nem az kellene a prior legyen.
  Nem a szint számít? minden szintért kapsz ágyúhelyet 40 nél 5 szintenként +5 ráadásul.

  Egyébként miért a sakált lövöd? pl ott az Őr, ahhoz lehet venni korona + gyöngyért is lőszert és nem ad az sem rosszul.

  Nameg a kalózjutalomhoz játékon belül nem tudsz hozzáférni szóval ha használni akarod az ottani safanados cuccokat idő előtt.. érted szerintem hogy mire gondolok.
   
 12. -¤ĦĕllâS¤-

  -¤ĦĕllâS¤- Fórum-zöldfülű


  Yolung vége felé vagyok ágyuhelyekben de kalozjutalomhoz hozzá férek mivel vásároltam csomagot hogy tudjak venni onnan pár dolgot is. csoportosra meg ugye kell a toxin szóval azért lövöm sakált. amugy az a napi próba nem sok minden mindenki azzal jön hogy szint de hát be vannak korlátozva nem tudunk egyből szintezni szóval igen az a napi 20 perc mig megcsinálom a szintpróbákat nem sok a maradék időben várjam hogy mikor tudom ujra csinálni ezzel én arra célzok hogy jó az event meg minden de ha már safanad érme kell mindenhez legalább adhatna kis mennyiségben az npc is. mert pl 15x voltam bent csoportoson abból 1 safanad 2 yulong és 13 koronát adott.
   

Az oldal megosztása