Rabszolga

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: !Boom!|TRB|., témanyitás ideje: 20.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. !Boom!|TRB|.

!Boom!|TRB|. Fórum-zöldfülű

Szép Napot!

Volna egy ötletem.

Egy új játékelemet kellene bevezetni.
    Egy új 5. Szintű rabszolgára! gondoltam.

Rabszolgák (5. Szint) Az ötödik szintű rabszolgák rendkívül erősek és hosszabb ideig bírják a munkát.
    - Ára: 125 Gyöngy/ db - Töltési idő bónusz: 40%
    De ezek a rabszolgák nem 14 napig bírják.
    - 42 Napig maradnak a hajódon!

Nos! Bár nem a legnagyobb fejlesztés de! Szerintem takarékosabb ha ezt veszel mert árba számolva drágább, több napig marad a hajón és még nem is kell őket olyan gyakran venni. :)

2. ᴰᵒᶰᶢᶥ

ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

Pont azért mert ezzel "egyszerűbb" volna a játék, hiszen megspórolsz magadnak 2 hetente 10 mp-t drágábbnak kéne lennie, nem? Ezt veszed mert ez jó, és még olcsóbb is? :D Egyébként teljesen felesleges...

3. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Amúgy meg, ha nem 14 hanem 42 nap, ( háromszorosa) akkor miért csak 125? Legyen 150, mert annyinak felel meg, meg amúgy is, nem értem, 14naponta olyan nehéz megnyomni a Felszerelés gombot? és beírod a 200-at azt vásárlás? :S

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem továbbítottuk. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.