Javaslat raktárban heverő ágyúk

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: LittleValentin, témanyitás ideje: 7.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. LittleValentin

LittleValentin Utánpótlás-írogató

sziasztok! Szerintem kéne valamit kezdeni a raktárban lévő 55-60 fontos és az admirális ágyúkkal pl: átváltani vudu ágyúra és ha már azok is kimentek a divatbol akkor azokat pedig sorsra,tűzviharra,esetleg végitélet ágyura hiszen a vudu ágyukat rengeteg pénzért vettűk anno amikor még az volt a sláger.Az átváltási arányokat meg a bigpoint dőnti el ugyis ezen főlősleges elmélkedni, és szerintem akkor lenne értelme a ládákban lévő illetve a bizonyos eventek során szerezhető az elején felsorolt ágyuknak is.Ez biztosan minden játékost érint és tetszene nekik az őtlet....

2. ĐROTUŁŁO

ĐROTUŁŁO Aktív író

Hello!

Az ötlet az valóban jó!!De nem te vagy az első,aki felvetette ezt a témát,és sajnos nem talált már akkor sem meghallgató fülekre....nem történik semmi sem.....csak porosodnak a raktárban a lejárt divatból is kiment ágyúk.Tényleg jó lenne ha kezdenének ezzel valamit,mert pl. anno a 60 fontos 5 ös szinten baromira sok krisibe volt!!!

Naksi kedveli ezt.
  3. LittleValentin

LittleValentin Utánpótlás-írogató

Igen valoban felvetették már pár páran az őtletet de azt hiszem minnél tőbben foglalkozunk a dologgal, akkor végre kezdenek valamit az őtlettel....

4. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Csak támogatni tudom az ötletet... ideje volna már egy nagytakarításnak. Sajnos csak az új dolgok kerülnek egyre sűrűbben játékba, a meglévő gondokkal senki nem foglalkozik.

Naksi kedveli ezt.
  5. ☆|No†-ΔfraiĐ|☆

☆|No†-ΔfraiĐ|☆ Utánpótlás-írogató

6. NAPOLEON.FMF

NAPOLEON.FMF Utánpótlás-írogató

ezt én sem támogatom mert a ládákbol őssze lehet hozni ,55,60,és vudu agyut kapni,harcoljanak csak meg érte vagy vésérolják meg ahogyan énis tettem