Rangjelzés

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: .*Sirius*., témanyitás ideje: 9.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  Hali! Egy kósza gondolat:
  Mi lenne, ha két rangjelzést vezetnénk be a játékba? Az egyik maradna a mostani számítás szerinti - ez lenne az abszolút rang - , a másikat pedig az utolsó hónapban elért eredmények alapján számítanák ki, ennek jele megegyezhetne az eddigiekkel,csak a játékos mögött jelenne meg.
  (Hogy ennek mi értelme? A régi játékosok megtartanák a játékban eltöltött hosszú idő alatt elért eredményüket; az újabbak pedig nem éreznék, hogy reménytelen az előrelépés a régóta játszók mellett.)
   
  sárkányos kedveli ezt.
 2. sárkányos

  sárkányos Fórumelemző

  Valóban igazad van!!
   
  Pecike kedveli ezt.
 3. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törzsjátékos

  A rang nem nagyon határozza meg a játékos erősségét, csupán a játékos tapasztalatát vagy éppenséggel a játékban eltöltöt idejét! Szóval azzal, hogy egy újabb játékos jönne és kap egy rangot amit az adott hónapban elért eredményt jelenti, attól nem lesz olyan erős mint aki már régebbóta játszik és tele jobbnál jobb dolgokkal! ;)
   
 4. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  Hát persze hogy nem! A lényeg - hogy idézzelek - "a játékos tapasztalatát vagy éppenséggel a játékban eltöltöt idejét" tükrözné a havi rang.

  Régi kalóz vagy, emlékezhetsz azokra a bejegyzésekre, melyekben azon keseregtek, hogy hiába játszanak bármennyit, a régebbi játékosok fórját lehetetlen behozni. Nos én ezekre a játékosokra gondoltam; így láthatnák, hogy aktivitásuk a játékban "pillanatnyilag" a rangsor mely helyét jelenti.
   
  Pecike és sárkányos kedveli ezt.
 5. ÁKI01

  ÁKI01 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!Szerintem is bevezethetnének 1 másik rangot mongyuk 1 olyat ami a hajó sebzését védelmét pontozza!Így az új játékosok pl.1 éves hajó ,,büszkélkedhet" ha már tp ep csp kevés is!
   
  sárkányos kedveli ezt.