Rangról és jelvényről egy-egy kérdés

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Fórumos, témanyitás ideje: 6.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Fórumos

  Fórumos Utánpótlás-írogató

  Sziasztok ha pl. 2010.07.05 regisztráltam a játékra akkor idén júliús 7.-én kapom meg a 4 éves jelvényem vagy a következő év elején?

  Soha nem találkoztam még olyan játékossal akinek ilyen rangja lenne:

  [​IMG]

  Erről is szeretnék információt kapni.
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  2014.07.05-n fogod megkapni a 4 éveset... nem kell az adott év végéig várnod.

  Hogy nem találkoztál vele nem azt jelenti hogy nincs is, kisebb játékosoknál lehet ilyen ill ennél kisebb rangokkal találkozni.
   
 3. Nickholas

  Nickholas Junior szaki

  Szeretném megjegyezni hogy a tengeren tényleg nincsen meg ez a jelvény:
  [​IMG]
  Én pont ezüstről léptem volna erre az aranyra szintet de nem ezt az aranyat kaptam hanem már a bronztányért.
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Koránt sem biztos hogy nincs meg, csupán azoknál a rangoknál elég kicsi a határ így nagyon könnyen lehet ugrani akár 2-3 szintet is...

  Ugye a napi rangsor számításánál az aktív accountok számítanak, ha valaki 2-3 héten keresztül nem lép be még a főoldalra sem, a "neve" kikerül a rangsorokból, így a napi rangsorból is. Persze ha ismét belép egy ilyen korábban inaktív játékos ismét visszakerül :). Pl Egy event utáni hetekben fogynak a játékosok (esetleg a bot szűrő futtatása után), kevesebb az aktív, így százalékosan egyre kevesebb játékos kaphatja meg az adott rangokat, így könnyen visszacsúszhatsz..., míg egy event kezdetekor (esetleg csoportos zárolások után visszatérve) jönnek a játékosok, hirtelen megugrik az aktívak száma, így az adott rangokat is többen elérhetik... könnyebb az előrelépés..

  Vagy esetleg azt mondod, hogy a főoldalon azt az arany rangot kaptad meg, míg a tengeren már a bronz tányérod van? Ez esetben aranyos hiba :D, de egyébként simán elképzelhető hogy 1 nap alatt 2-3 szintet lépsz, sőt! Kisebb szintről akár jóval többet is!