Régi hajóm eltünt!

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: ¤ROBERTO¤, témanyitás ideje: 8.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ¤ROBERTO¤

  ¤ROBERTO¤ Utánpótlás-írogató

  Volt egy hajóm amibe kb 8 hónapja nem léptem be pedig minden jó adatot meg adtam és nem talája sajnos.... van olyan hogy ha régen léptünk be akkor elveszik az acunt ? ( kéthajóval vagyok igy)
   
 2. *Genius(HUN)*

  *Genius(HUN)* Járnitanuló

  Szia, az e-mail címedre lekérted, az azon lévő hajók felhasználó nevét ? o_O:oops:
   
 3. Keeflee

  Keeflee Utánpótlás-írogató

  Robi! Néhány nem használt accuntot töröltek! Support!
   
 4. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó

  Azt énis észre vettem buktam is az eu2 es nagyomat :D Csak nem tudom hogy jönnek ehez már bármit meg tehetnek ?
   
 5. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  A klánrendszer frissítésekor az adatbázist takarították, amely során eltávolították az inaktív játékosokat. Bár a közleményben azt írták,
  "eltávolítjuk az inaktív játékosokat a klánokból", elképzelhetőnek tartom, nem csak onnan törölték. A közleményben írták, lépjen be mindenki, aki ezt nem szeretné, ne maradjon inaktív.

  Egyébként sok játékban pár hónap inaktivitás utána szó nélkül és automatikusan törölnek ;). De, ahogy Keeflee is írta, írj supportra és érdeklődj, hogy pontosan mi történt a kérdéses hajóval. Persze ID-t nem árt mellékelni.
   

Az oldal megosztása