Régiségek...

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬, témanyitás ideje: 27.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

╬Cаp†аiи•s†уℓє╬ Utánpótlás-írogató

Az ötletem annyiból állna hogy rengeteg régi dizájn van... 2012esek és elötte lévők... amiket már esélytelen megszerezni ... Tetszett az ötlet hogy az elcano-t és 4-5t betettek még gyöngyért de nem lehetne többet?... Gondolok itt a Hellhammer, Burning Dutchman ... és mi egyébre... Esetleg 1 olyan terv hogy havonta változtatnák a gyöngyért megszerezhető dizájnokat :) De sokaknak inkább jobban tetszenek a régi dizájnok.... Pl.:Frostbite is :)... Sajnos ezeket már egyáltalán nincs rá esély hogy megszerezzék... Ezért nagyon jó lenne ha bekerülne még több dizájn a kereskedőhöz :) Esetleg havonta cserélgetve 5-10 dizájn kirakva :) De legalább lenne esély hogy régi dizájnokat lehessen gyüjteni vagy haszálatba helyezni...Remélem továbbitva lesz az ötletem :) Én is és még sokan mások vagyunk úgy hogy jó lenne 1 frostbite... 1 burning... 1 hellhammer... vagy más :)

Utoljára szerkesztett: 27.12.14
  2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Figyelmedbe ajánlanám: Továbbított ötletek alatt olvashatod ;)

3. .SH4DOW.

.SH4DOW. Utánpótlás-írogató

Az ötletem ,hogy a régi cdböl szerezhető dizájnokat is valamilyen formában vissza rakhatnák hanem kódban amit megkel venni vagy ha cdben rakják vissza akkor egy szere több dizájnt is lehessen a cdvel megszerezni a kódal pedig csak 1et és berakni 4-5öt és külön meglehessen venni és egyben is a 4-5 dizájnt és a régi dizájnokat is meglehessen szerezni ugy hogy pl fórumra kilene rakva a kód és csak 1et lehet be váltani a többit a rendelési oldalon lehesen megvásárolni :)

Utoljára szerkesztett: 9.3.17
    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ kedveli ezt.
  4. **M.I.L.Á.N**

**M.I.L.Á.N** Aktív író

nem támogatom !

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  5. -MrT-

-MrT- Aktív író

most lehetet megszerezni pár régi desingot ....... burning , koponyalékelö és még 2 db ...

6. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Advent 2007 :) Én sem támogatom, hiszen aki régóta játszik annak most nagy kincs. Mi meg csak úgy szerezhessük meg? Áá.

7. -MrT-

-MrT- Aktív író

tavaly volt a frosbite a szülinapi eventkor a felvonulásban akkor †Knight_Rider† te eu1 es vagy :)

Utoljára szerkesztett: 10.3.17
    †Knight_Rider† kedveli ezt.
  8. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

Igen de akkki most kezdi a játékot annak is kelll adni lehetöséget kicsikböl lesznek majd a nagyok. Ha ilyen ötletek nincsenek,változás akkor senki nem fog foglalkozni ezekel.

9. -MrT-

-MrT- Aktív író

azért hurrogjuk le mert a kicsik csak sirni tudnak :p ez kéne az kéne ott a rendelési oldal megvehetnek maguknak dizit és még kavics is van bennük. meg eventkor szerezhetö dizik is ott vannak.

nekem is van olyan dizi ami még tetszik is és nincs meg de nagyon nem érdekel ha nem lesz meg ....

az a Hst klános hrms surprise nevü hajó desingje tetszik ha meglátom azért lövöm hátha ideadja :pde eltünik mint a kámfor:(

az a baj hogy nagyon kevés egyedi desing van pl szinte 5-10 ember használta a ghost ridert rajtam kivül de sokan gondolták ja ez nekem is megvan "használom én is besokaltam mosz olyan dizit használok amit senki más fel nem venne és még szerencsére nem találkoztam olyannal akin az lenne de ha lehetne felrakni mindent és használható lenne minden képeség akkor az alaphajót a pinnasse-t választanám

a másik nagy kedvenc a burning dizi minden 3-4 hajón az van "uncsi" régen mig 10-20 embernek volt meg "azta milyen király dizi" ma már pff ennek is megvan ...

sorolhatnám de nemteszem de az ötlet

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.3.17
  10. .SH4DOW.

persze ha már nem kell érte fizetni akkor rossz az ötlet értem én.

11. Péter

Péter Fórum ismerője

szerintem jó ötlet de ha már csak a dizi kell akkor kövek nélkül és fizetős legyen.

12. .SH4DOW.

igen úgy gondoltam én is.