Reklám eltüntetése.

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: napcsiko, témanyitás ideje: 1.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. napcsiko

napcsiko Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nemrég kezdtem itt játszani, és elkezdett megtetszeni ez a játék, gondoltam veszek is valami kezdőcsomagot, hogy kicsit jobban elmerüljek benne. Azonban akadt egy probléma, ami eltántorít az egésztől. De mielőtt lemondok a Seafightról, teszek egy kísérletet itt a fórumban, hátha kapok segítséget. A lényeg: a a fenti részen megjelenő reklámtól (illetve ha bezárom akkor a helyén ottmaradt "űrtől") hiányzik a képernyő alsó részéből pont annyi, ami a reklám helye fent. Így játszhatatlan a játék. Tegnap ugyanezzel a géppel, ugyanezzel a böngészővel voltam fent és nem volt ilyen gondom. Hogyan tudok megszabadulni ettől a játékot lehetetlenné tevő problémától?
    Nem vagyok egy számítógép guru, de ettől még gond nélkül elboldogultam más netes játékokkal, és ezzel is szeretnék.
    Köszönöm a választ.

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Az a reklám felület nem a játék része, azt a te böngésződ egy bővítménye varázsolja oda, vagy esetleg az az oldal amin keresztül regisztráltál a játékba, gondolok itt arra ha nem pl a seafight.hu oldalról, hanem valami másik játékokkal foglalkozó oldalon keresztül :D Nem tudom érthető-e konkrét nevet nem tudok, de van ilyen is (az iwiwen keresztüli regisztráció is hasonló volt).
    Megoldás: Ha egy bővítménytől van, menj a böngésződ bővítményeihez, és nézd át, mik vannak, melyiket használod, melyiket ismered, amelyiket nem sztem nyugodtan töröld. Másik megoldás, azon a reklám felületen keresel valami beállítási opciót, ahol kitudod kapcsol (ezt jól eltudják dugni, pont azért hogy ne kapcsolják ki :D). Ha ezek nem segítettek, vagy ezektől független jó lehet még az "adblock" nevű ingyenes böngésző kiegészítő. Nevéből is kiderül, blokkolja a reklámokat, az összeset :)
    Amennyiben valami olyan oldalon keresztül regisztráltál nem igen tudsz mit csinálni, max újra regisztrálni, már az eredeti oldalon keresztül (pl seafight.hu)

Egyébként a hozzászólásod alapján ez olyan utolsó próbálkozás... de ne, ha bármi gondod, ill kérdésed van, első körben fordulj nyugodtan a 'fórumhoz', és/vagy a chathez. Fórumon lehet nem kapsz rögtön választ, de sokan olvassák, valaki csak tud válaszolni :D

3. GALAMATRON

GALAMATRON Járnitanuló

Vagy ott van a support, amit DD máskor mindig olyan szívesen ajánlgat. Most elfelejtette.:D

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Supportot akkor szoktam ajánlani, ha valami komplexebb gond van, nem egy egyszerű kérdés :p Nem kaptál meg valamit, amit jóvá kéne írni, panaszkodnál egy moderátorra. Sima kérdésekhez, amihez nem kell belenézni a hajódba a chat/fórum jobb. Szerintem.

5. napcsiko

napcsiko Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors reagálást!
    A bővítmények kitakarítása megoldotta a problémámat! :)

6. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Ahogy elnézem a problémádra minden jött,csak olyan válasz nem amivel mennél is valamire.
    Szóval,pucold ki a böngésződ de ne csak sima előzmények törlése meg a szokásos cuccos, hanem keress olyan toolbarokat amik a böngésződhöz kapcsolódnak mert többnyire azok okozzák ezt.
    Az ilyen haszontalan programok ellen lehet védekezni egy egyszerű pluginnal, a neve AdBlock Plus. Ezt ha letöltöd blokkolja az ilyen reklámokat/toolbarokat.

Gondoltam le egyszerűsítem amit DD írt, mivel azt írtad nem vagy valami számítógép guru.
    UI: Itt van még egy program amivel letakaríthatod az ilyen "elrejtett" pluginokat : Toolbar cleaner
    2 sör 2 feles.:)

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Remek :D

Ahogy elnézem elkéstél, mind1 megértette az enyém alapján is. Lehet bonyolultan fogalmaztam, de próbáltam egyszerre letudni minden lehetséges verziót. Akármilyen CCleaner, meg takarítás, nem minden esetben oldotta volna meg. De köszi :)

8. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Azt írtam, de ne csak sima előzmény törlést..
    Ez meg nem akármilyen CClaner, ez direkt a pluginokat törli a böngésződből.:p
    Elkéstem,nos. ja.:) De legalább jó szándékú gyermek vagyok, E!:D:D

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem, én azt írtam hogy ha olyan oldalon regisztrált, akkor futtathatsz te akármilyen CCleanert! Nem fog segíteni, nem véletlen tértem ki erre is, elején ott kezdtem hogy bővítmények. Írtam plnek az IWIW-t annak idején ha azon keresztül regisztráltál, akkor bármit csinálhattál, az iwiw bármilyen reklámot tehetett a kliensedre. Persze az azóta megszűnt, de van még más ilyen oldal, nem feltétlen közösségi oldal.

10. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Jólvan mester,jólvan!:oops:

[DD] és *Shymanó* kedveli ezt.
  11. Bogar-WFA

Bogar-WFA Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma reggel mikor beléptem, egy reklám ugrott fel a tengertérkép felett, be tudtam csukni, de a sáv amiben benne volt az ott maradt. Ezáltal a térkép is lejjebb csúszott, amit nem tudok visszaállítani. Így nem tudok játszani, mert az alsó 3-4 cm hiányzik. Próbáltam Mozillával és Google Chrome-mal is. Tudna valaki segíteni a probléma megoldásában? Köszi előre is. Üdv: Bogár

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nézd át a böngésző bővítményeidet. Ilyet csak külső program szokott csinálni, nem a seafight :). Ha 2 böngészővel is ugyan ez a helyzet, akkor javaslom a vezérlőpultban nézd át milyen programok is vannak telepítve a gépedre, amiket nem ismersz vagy toolbar, vagy ilyesmi nevű sztem nyugodtan törölheted, az egyik fogja csinálni ezt a reklám felületet. Vagy ahogy Spongee írta :D futass egy CToolbar Cleanert. Ill ha úgy általában sem szeretem a sok reklámot egy weboldalon, akkor jó dolog lehet még a böngésződnek az Addblock is, ez minden reklámot kivesz, mindenhonnan.

13. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

DD nagyon jól mondja :) Én annyit tennék hozzá, hogy Ccleaner-t is futtathatod, és tedd újra a böngésződ. Google Chrome-ot én letöröltem, mert semmi értelme hogy fent legyen, mert Mozillára van a seafight ha jól tudom :D

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    A böngészőt azért nem kell újratelepíteni, sőt, amennyiben egy külső program csinálja, és nem egy böngésző bővítmény, akkor a böngésző újratelepítése után ugyan úgy ott lesz az a reklám felület.
    Letörölni meg megint felesleges, egyrészt nem baj, ha van több böngésződ, pont azért ha egyiken nem megy, megnézheted a másikon mit csinál. Az h a Mozillára van optimalizálva az elég régi információ, mint a rendszerkövetelmények is. 3-4-5 éve talán még nagyobb különbségek is voltak a böngészők között. Mostanra szerintem ez nem különösebben befolyásol semmit, legalábbis nem játékon belül.

15. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Nem is baj ha van több böngésződ, aki akarja felteheti a világon összes létezőt,(sok haszna nincsen) én személy szerint letöröltem, mert nincsen szükségem arra hogy az is helyet foglaljon :D
    Befolyásolni tényleg nem befolyásol, de ha még mindig Mozillára van építve, akkor jobb ha az van fent, szerintem. Nekem így működik évek óta, és jó, az én véleményem szerint. Ha változott volna a gépigény arról szóltak volna,(bár nem tudhatjuk biztosan) vagy ha más böngészőre váltottak volna a fejlesztők, bár az bizonyos, hogy az újítások picit növelik gépigényt, de nem hinném hogy olyan drasztikusan. Elvileg CPU nem is kell neki annyi, inkább RAM-ot eszik. ;) Még a reklámokhoz annyit, hogy tegyél fel valami vírus írtót, és ne tölts le olyan fájlokat amit nem tudsz pontosan hogy mit tartalmaz, általában így szokták felvinni a gépekre ezeket a rosszindulatú fájlokat :) illetve ha telepítesz valami játékot, ott is néha feldob olyat hogy pl: ask telepítés, na innen vedd a ki a pipát mert annak sincsen sok haszna szerintem :D
    Remélem segítettem valamelyest. Ez csak az én véleményem.:p:D