Rendelés..(stb)

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Stonehead|Mongore|, témanyitás ideje: 20.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Stonehead|Mongore|

Stonehead|Mongore| Fórum-zöldfülű

Sziasztok én nem tudom ki mit szól ahoz hogy a rendelésnél (pl : jégláda kulcs- L csomag 300.ft de ha smssel fizetsz akkor 762 ft ) vagy a csomag tartalmát növeljék meg vagy az árat viszonyitsák ahoz hogy nem mindenki tud rendelni kártyás fizetéssel de még meg érje a rendelés szerintem ez igy lenne jó .. szerintettek??

2. ᴰᵒᶰᶢᶥ

ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

Korábban azon ment az ötletelés, hogy smssel is lehessen rendelni, ezt le is szavaztuk, hiszen tudjuk hogy az ilyen sms-es, telefonos rendeléseket (emelt díjas számokat) mindig külsős cégek üzemeltetik, és ők nem kis jutalékot leakasztanak! Ennek pedig az az ára, hogy ugyanakkora összegért smssel kevesebb cuccot kapsz mint más fizetési móddal, pl az ugyan olyan egyszerű PSC-val.

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem továbbítottuk. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.