Rendelés.

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: SpongeeForum., témanyitás ideje: 9.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SpongeeForum.

SpongeeForum. Fórum-zöldfülű

Jóvá írják még ebben az évben a gyöngyöket amiket rendeltünk?

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Mindenképpen, ahogy eddig is, persze előfordulhat hogy késik, legyél türelemmel. Ha holnapig nem kapnád meg írj supportnak.

3. Wyatt¤Earp

Wyatt¤Earp Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Problémám van a megrendeléssel! Két hajó designt akarok megrendelni átutalással de az általatok megadott Deutsche Bank Zrt.Budapest HU83163000000401087290006409 számlaszámot nem fogadják el mert nem jó! Már leutaztam 500 Km-ert és nem fogadják el sehol sem a postán sem a bankomban, azt mondják a megadott számlaszám nem jó! Kérem sűrgősen válaszoljatok a helyes számlaszámmal mert csak ma érek rá utána elutazom és nem tudok megrendeléssel foglalkozni! Előre is köszike!

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Csak az utolsó 16 számmal próbálkozz: 0401 0872 9000 6409, ha így sem megy próbálkozz más fizetési móddal, pl a sokkal egyszerűbb és gyorsabb PaySafe Carddal. Azt írtad, hogy leutaztál 500 km-t, szerintem országon belül bármerre indulsz max 50-100 km-n belül tudsz vásárolni ilyen PaySafe Card-t, amit később is feltudsz használni.

5. Wyatt¤Earp

Wyatt¤Earp Fórum-zöldfülű

Köszike a gyors választ! Ne hari de nem tudom hol lehet ilyen kártyát vásárolni! A régi rendszerben bementem a Raisfen bankba és meglehetett oldani az átutalást ez a Deutsh Bank meg csak Pesten van én meg Szabolcsban lakom. Bankszámlám nincs így csak úgy tudok átutalni ha postán adom fel az átutalást vagy a BP által megadott bankban. Pénteken bejártam Nyíregyházán az összes bankot azt mondták onnan nem lehet a Dautshe bankba utalni, a postáknál mindenhol visszaadták mert a megadott számlaszám nem jó! Nem én rontottam el a megrendelést hanem a megrendelési oldalon a BP nem adja meg a jó számlaszámot! Üdv!

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem tudod, nem ismered, ezt elhiszem, de pont ezért linkeltem a PaySafe Card hivatalos oldalát, ott minden információt megtalálsz, többek között azt is hogy hol tudsz vásárolni ilyet, egyébként az OMW benzinkutaknál, a Relay és Inmedio újságosoknál.
    A paysafecard olyan előre kifizetett kártya, amellyel biztonságosan fizethetsz az interneten. Az előre kifizetés azt jelenti, hogy a(z) #POS# értékesítési pont egyikén megvásárolod a paysafecardot. A paysafecardon egy 16 számjegyű PIN található. E paysafecard PIN a megadásával fizethetsz az interneten.
    A paysafecard biztonságosabb más fizetőeszközöknél, mivel az internetes fizetésnél sem a személyes adataidat, sem a bankszámlád vagy a hitelkártyád adatait nem kell megadnod.
    1. Vásárolj paysafecardot a legközelebbi értékesítési ponton, amelyet az értékesítésipont-kereső segítségével találhatsz meg.
    2. Vásárláskor válassz a 2000, 5000, 10 000 és 25 000 forint értékben értékű paysafecardok közül.
    3. Fizess a következő módon a megvásárolt paysafecarddal a webáruházakban: egyszerűen csak add meg a 16 számjegyű paysafecard PIN-t. Akár 10 paysafecard PIN-t is kombinálhatsz, így nagyobb összeget is kifizethetsz. A paysafecard PIN-ek maradék egyenlegét is így használhatod fel.

7. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Tessék, itt van segítség hogyan rendelj paysafecardal.

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Köszi Spongee, ez majd akkor jó lesz, ha sikerült megvásárolni egy PSC-t és nem ragaszkodik az utaláshoz :p, de egyenlőre még nem ott tartunk.

9. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Az már nem a mi bajunk:cool:

10. YiSan

YiSan Utánpótlás-írogató

es DD,mivan ha en jelenleg mas orszagban vagyok,es peldaul euroban veszem meg a PSC-t es peldaul egy csili duplazot akarok venni,ami ugy 2250forint?

11. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Bár nem DD vagyok, de gyorsabb:p
    Akkor megveszed a PSC-t euróért, és levonja euró értékében a 2250FT-t.
    Tok mindegy melyik országból rendeled. A lényeg,hogy magyar regisztrációd legyen.
    Mióta vagyok én ilyen segítőkész?:eek:

Utoljára szerkesztett: 12.5.14
  12. YiSan

YiSan Utánpótlás-írogató

Koszi szepen:D