Rendelési ismertető: Első vásárlás akció

Kategória: 'Rendelési ismertetők', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 20.6.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Nemrégiben bevezettünk egy új akciót a rendelési oldal néhány csomagjára, amely többször elérhető lesz a jövőben többféle csomagra.
  Az Első vásárlás akció lényege az, hogy az Első vásárlás címkével megjelölt csomagok mellé extra ajándékok és kedvezmények járnak. Ezek az akciók csak rövid ideig érvényesek, szóval érdemes többször megnézni a tengertérképen található új boltot az ajánlatokért, nehogy lemaradjatok róluk.

  Honnan tudom, melyik csomagok után kapok extra ajándékot?
  A tengertérképen található új boltban, ha a "Kiemelt" fülön bal oldalt az alábbi képre kattintasz, kilistázza a rendszer az akcióban részt vevő csomagokat:
  upload_2019-6-20_16-19-14.png
  Az adott csomagoknál pedig az alábbi címke látható:
  upload_2019-6-20_16-19-42.png

  Az egeret a csomag fölé mozgatva megjelenik a csomag tartalma és az extra ajándék is, amit a csomag vásárlása után kapsz:
  upload_2019-6-20_16-22-49.png
  A főoldalon megvásárolt csomagokra is érvényes az akció, úgy is megkapom az extra jutalmat?
  A főoldalon megvásárolt csomagok után sajnos NEM járnak az extra jutalmak. Az extra jutalmakért a vásárlást mindenféleképpen a tengertérképen található új boltban kell elvégezni.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása