Rendelési ismertető: Happy Hour, Mega Happy Hour

Kategória: 'Rendelési ismertetők', témanyitó: Mugen, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Mugen

  Mugen Fórumszaki

  Happy Hour és Mega Happy Hour

  A HappyHour és a Mega Happy Hour akciók a Seafight csapata által nyújtott kedveskedés, csak Nektek!
  Amikor látod a főoldalon hogy "HAPPY HOUR" layer van a szemed előtt, ne habozz rendelni, csak jól jársz vele! Ezzel párhuzamosan szokta megnyitni kapuit a különleges tárgyak piactere, de ez nem törvényszerű, tehát NEM minden HH vagy MHH alatt elérhetőek a különleges tárgyak.

  Megjegyzés: Senki nem tudja pontosan, hogy mikor lesz a happy hour, ezért ne is kérdezgessétek a csapatot erről!

  Mi az a Happy Hour?
  A válasz egyszerű. A megrendelt gyöngymennyiség kétszereséhez juthatsz hozzá.

  Például:
  • A Happy Hour alkalmával rendelsz 5000 gyöngyöt!
  • A végeredmény 1db sms áráért: 10000 gyöngy!
  Mi az a Mega Happy Hour?
  A Mega Happy Hour szintén egy kedvezményes rendelési lehetőség a Seafight játékban, ahol nem dupláját, hanem tripláját szerezheted meg a rendelt gyöngy mennyiségének!

  Például:
  • A Mega Happy Hour alkalmával rendelsz 5000 gyöngyöt!
  • A végeredmény 1db sms áráért: 15000 gyöngy!

  Figyelem:
  2011. július 6-tól a HH/MHH, valamint egyéb más rendelési akciók esetében kizárólag az azonnali fizetési lehetőségek használatával kerül a bónusz jóváírásra.
  Ilyen például:
  • Hitelkártya
  • PayPal
  • SMS
  Azon fizetési módszerek használata során, ahol a rendelés kifizetése nem azonnal történik meg, hanem csak órákkal, napokkal később, a bónusz nem kerül jóváírásra. Ilyen például:
  • Átutalás
  • WesternUnion
  A telefonhívásos rendeléskor csak akkor érvényes a bónusz, ha a rendelés befejeződik a bankolási akció (pl.: HH/MHH) végéig. Ha tehát a telefonhívás az akció lejártát követően szakad meg, technikai okok miatt a bónusz nem kerül jóváírásra.

  Ez a szabályozás mostantól azonnal érvényes, ez azt jelenti, hogy a nem azonnal kifizetett rendelések után nem tudunk már bónuszt pótolni.


  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.9.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása