RetroTopic

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: levlevliva, témanyitás ideje: 29.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Utoljára szerkesztett: 30.10.14
  2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nem egészen értem ezt a táblázatot. Több jelenleg is aktív tagot felsoroltál, de akkor miért nem mindenkit, ráadásul akiket írtál azok között is többen más 'jog körrel' rendelkeztek/rendelkeznek. Csak a saját esetemet nézve, soha nem voltam CM ;)

FM_Héra kedveli ezt.
  3. Idegbeteg-V-

Idegbeteg-V- Junior szaki

Lehet levi többet tud mint te:)És holnap már a cheten CM DD-ként látunk viszont:)Csak a kérdés az hogy,előrelepés lesz vagy visszaesés a BP karrieredbe:)

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Köszönöm a 'biztatást' Kedves Idegbeteg :D, chaten eddig is megfordultam, CM_DD névvel, de ez nem azt jelenti hogy CM volnék :p

5. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Az lehet, hogy nem CM vagy de voltál chaten ilyen névvel, és az is lehet, hogy mások más jogkörrel rendelkeztek, de ezt annó a kis füzetembe nem írtam le :)
    Tegnap bukkantam rá aztán gondoltam leírom, kinek ki volt annó a nagykedvenc, + az emlékek :)

További szép napot!

6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

CM-ek közül hiányzik valaki! :)

7. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Nem valaki, szerintem elég sokan, nem vezettem sokat a listát, ez csak egy skicc volt, néhány a sok közül. :)
    De lehet írni a neveket akik hiányoznak még a listáról. :)

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

CM_Ban :cool:

levlevliva kedveli ezt.
  9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

CM_Leukothea
    Vagy valami ilyesmi volt :)

10. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

CM_Málna és GreatG!:) Nála játékos barátabb emberke aligha fordult meg a BP köreiben, nem csak supporter volt, hanem jóbarát is egyben. Amióta nincs közöttünk, azóta nem is igen írok suppra, csak ha nagyon muszáj, vagy nem tudom megoldani a gondom-bajom saját magam, de akkor sem szívesen. Jó lenne, ha visszatérne a köreinkbe újra. :)

11. Spongee™

Spongee™ Rutinos

BA: Khad,Retto
    CM: Selena

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Tudom, hogy a többség, úgy is a régiekre 'szavaz', és pont ezért kiállnék magam ill a jelenlegi csapat mellett, bár mindennek igazából semmi jelentősége nincs! Össze sem lehet hasonlítani az akkori játékot a mostanival, és ez sok dolgot megváltoztatott a csapatban is, hogy mit hogyan kezelhetünk.
    Már csak azért is, mert korábban talán pont levlevlivatól hangzott el, hogy régen jártak az adminok is chatre, pusztán beszélgetni, stb.. Ez évek óta nem megengedett senkinek, a csapaton belül. Aki 'sárgán' ír a chaten, az 'dolgozik', és nem beszélget, jópofizik, stb. Pontosan ezért van az, hogy természetesen a régiek inkább elnyerték a játékosok bizalmát, szimpátiáját.
    És persze a játékosok is nagyon sokat változtak ez idő alatt, de ezt inkább nem részletezem már ;)

LegendOfZulu kedveli ezt.
  13. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Hát... én nem vitába szeretnék veled állni, távol álljon tőlem, de CM_Málna nem olyan régi köztetek. Mégis, attól függetlenül, hogy CM, egész kellemesen el lehetett vele beszélgetni általános chat-en is bizonyos dolgokról. Ahhoz képest a mostani CM-ek (nem kritizálás) néha még a kérdésre választ sem méltatnak. Én pl. Dante munkájával egyáltalán nem voltam megelégedve és ezzel nem vagyok egyedül, sokszor túlreagálta a dolgokat. Ha ő volt a CM, majd hogy nem tilos volt áltra írni... pl. ki kapott már 1 hét pihit a "farmer" szó miatt? :D Ez csak egy példa volt...

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát egyik CMnek sem a játékosok felé kell elszámolni a munkájával, hanem a feletteseiknek. Amennyiben rosszul végezné munkáját már nem lenne köztünk, hisz ő sem tegnap kezdte.
    Mint említettem sok minden változott, amiről nektek fogalmatok sincs, és ebből kifolyólag vádaskodtok, ill elégtelenkedtek, úgy általában is, és most is.
    A Chat moderátorok első számú feladata a chat szabályzat betartatása. A játékosok kérdéseinek megválaszolása (amire egyébként nem találnak választ a fórum ismertetőjében) már másodlagos.
    A "Farmer" pedig bizonyos szöveg környezetben igen csak sértő tud lenni ;)

15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Dantétól én is sok büntit szedtem össze. :D Volt egy kis viccelődés az enemyvel, de semmi sértő és kicsit nekem esett, de szerencsére az enemyk akiket "provokáltam" azok rögtön a védelmemre keltek. Dante szerintem néha túl szigorú. :)

Fobia és Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  16. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Hoppá... akkor talán csak igazam van, vagy nem? :D

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Részben miattam, de kicsit eltértünk a témától, ne az aktív modik hibáit soroljuk.
    Kinek ki volt a kedvence, stb.. :p

Innentől kezdve akkor tartsuk ehhez magunkat, aki nem akarja az ne is írjon ide, hisz kuka lesz, nem szeretném elrontani Levlevliva topicját ;)

Utoljára szerkesztett: 30.10.14
  18. -IOLES-

-IOLES- Utánpótlás-írogató

CM_Officer volt a kedvenc és CM_Málna . egyikőjükről sem tudok semmit sajnos

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  19. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Húha :) CM_Nemo, CM_Lucifer, CM_Silver, ezek a kedvenc CM-eim :) CM_Silver -t kihagytad a felsorolásból!!

CM_Nemo, CM_Luciferről infóm nincs, Silver még szerencsére CM-kedik :)

20. Shidevil(ERGO)

Shidevil(ERGO) Utánpótlás-írogató

Selena nagyon régota :)