Közlemény Roham térképek változása!

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 3.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj, Kalózok!

  Mindannyian ismeritek a „Napkalózok” bónusztérképet. A legtöbben nagyon kedvelitek ezt a térképet, ezért sokan tudatosan a 15. szinten maradnak és lemondanak a továbblépésről, hogy játszhassanak a térképpel.

  A rohamtérképeket most kissé átalakítottuk, és szeretnénk bemutatni nektek a változásokat. Jó lenne, ha nem csak a „Napkalózok” térképével játszanátok, ezért most egy kicsit aktívabbá tettük a „Behemót támadása” térképet.

  De először kezdjük a „Napkalózok” térképpel.

  Néhány gyöngyöt „áthelyeztünk” a kis térképről a nagyra. Ne értsetek félre: ez nem azt jelenti, hogy a „Napkalózok” térképet kevésbé érné meg teljesíteni. Csak az Admirális előhívásához szükséges NPC-k számát növeltük meg 150-ről 200-ra. Az admirálisok ugyanis általában a magasabb szintű játékosok számára érdekesek. A lelőtt NPC-kért ugyanaz a gyöngymennyiség jár, mint eddig, csak most több NPC-t kell elsüllyesztenetek, mielőtt az Admirális megjelenik.

  A „Behemót támadása” bónusztérképen pedig a követező változások történtek: A legkevesebb gyöngy, amit egy NPC-től kaphattok, 500-ról 800-ra nőtt. Így az átlagos gyöngymennyiség is nőtt, amit megszerezhettek ezen a térképen NPC-ktől. Így a „Behemót támadása” bónusztérképet most összességében jobban megérti játszani, mint eddig.

  A kitűzött célunk az, hogy a rohamtérképeket érdekesebbé tegyük a tapasztaltabb játékosok számára is. Kiegyensúlyozottságra törekszünk és arra, hogy a játékosoknak jobban megérje a szintlépés.

  Irány a tenger, irány a csata, kalózok!

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása