Roncs / hajóroncs

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: KillerHU, témanyitás ideje: 8.8.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. KillerHU

  KillerHU Aktív író

  Két kérdésem lenne a roncsokkal, hajóroncsokkal kapcsolatban:

  1. A kapható jutalmak szempontjából mindegy, hogy melyik térképen lövöm a roncsokat (például 5-ös, vagy 50-es térkép), vagy ha magasabb szintű térképen lövöm, akkor nagyobb az esély értékesebb jutalomra?

  2. Az minden event során változik/változhat, hogy az utolsó lövésért jár a jutalom, vagy aki többet sebez? Vagy ez mindig egyforma? Ha ez változó, akkor minden event kiírásnál ezt említik is és nyugodtan lehet rá hagyatkozni? A mostani eventnél tűnt fel, hogy azt írja aki legtöbbet sebez és úgy emlékszem volt már olyan is, hogy az utolsó sebzés volt a jutalom feltétele.
   
 2. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  1. Teljesen mindegy melyik térképen lövöd a roncsokat, ugyan azok a jutalmak. Ez alól kivétel, ha éppen olyan event van, ahol szintekre van bontva, ezt az event leírásban közlik, de ha jól emlékszem a jutalom ugyan az csak a mennyiség más.

  2. Van olyan event, ahol legtöbb sebzésre adja és van olyan event, ahol az utolsó lövésre adja a jutalmat, ezt is a leírásban közlik.
   
  KillerHU kedveli ezt.
 3. sárkányos

  sárkányos Fórum ismerője

  Szép napot !! Akkor most hogy is vagyunk valaki tud segíteni pld 1 moderátor!


  Typhon bosszúja 2021 az ismertetőre kapcsolok nincs semmi:( azaz még is van csak nincs hozzá jogosultságom! Hm
   
 4. sárkányos

  sárkányos Fórum ismerője

  Szintén szép napot!! Akkor most hol találom az Atlantisz ? Ismertetőjét ? emlékszem Apolló írta lessz vagy lehet hogy rosszúl olvastm akkor bocs!!
   
 5. sárkányos

  sárkányos Fórum ismerője

  Ja látom ki vették helyette be rakták a csomagot.:):):):):);)
   
 6. Mary

  Mary Fórum nagymestere


  Atlantiszról ismertető van a játékismertetőknél. A próbákról leírás meg majd lesz ahogy haladnak a próbákkal, mivel a fejlesztők nem adtak előre leírást róluk.

  A Typhon eventről olvashatsz este vagy holnap, de a tavalyit elolvashatod, ott van az event ismertetőknél a 2. oldalon felülről lefele a 12. Ugyan az lesz, esetleg némileg a jutalmak változnak.
   
 7. sárkányos

  sárkányos Fórum ismerője

  Oksa Mary csak tudod bent volt úgy kb 3 pecre a Typhon ismertető aztán el tünt!!:);)
   

Az oldal megosztása