Sebzés jégtűz lőszerrel?

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: ..¤Sandokan¤.., témanyitás ideje: 17.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. ..¤Sandokan¤..

  ..¤Sandokan¤.. Junior szaki

  Érdeklődni szeretnék arról hogy lehetséges 1 olyan hajóra 70k kritet lőni amin van 14%-os sebzés elkerüléses kő, full bástya és tehi védelem és még aranyvédelmi táp is + páncél, és mind ez a lövés jégtűzgolyóval? De nincs a hajón se király se királynő kegyelem .
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Ugye "Égető hideg" esemény van, melyről mindenki olvashat a közleményeknél, ott le is van írva, hogy ez mivel jár. Többek között a jégtűzlőszer sebzés bónuszával.
   
 3. ..¤Sandokan¤..

  ..¤Sandokan¤.. Junior szaki

  Hát ez érdekes dolog, világítóval kevesebbet lőtt rám mint én rá és utána többet lőtt rám jégtűzzel mint én rá és 2 feddel több van rajtam és ugyan azzal lőttük egymást.
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  És ha végre elolvasod az esemény rövidke leírását melyre már előbb is felhívtam a figyelmedet, a választ is megkapod. Az esemény alatt a jégtűz lőszer nagyobbat sebez mindenre, egészen pontosan 100%kal nagyobb az alap és utó sebzése, bármire is lősz vele. Így ha csak 70k kritet kaptál még szerencséd volt, ~100k is benne van a pakliban :D
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása